Spekulointien kulta-aikaa, pilkkujen pilkkomista; ko-ro-na, sota, hoitajien lakot, Na-to, rajanaapurin ajatukset, meinaamiset ja meinaamattomuudet. En tajua, miten toimittaja voi illasta, aamusta toiseen vatvoa samoja asioita ja hankkia vain eri haastateltavat paikalle. Pyöritellä yhä uudelleen. Kun toimittaja saa vastauksen, niin hän alkaa alusta samojen juttujen kysymykset, vähän eri muodossa.

Olen taistellut sitä ajatusta vastaan, että toimittaja alkaa vaikuttamaan jo...vähemmän viisaalta.
 
- Pyyhitkö pyllysi, kun käyt kakalla? Milloin ajattelet, että pyyhit pyllysi? Ajatteletko pyyhkiäkään? Oletko sitä mieltä, että kannattaa pyyhkiä? Miksi kannattaa pyyhkiä? Mitäs, jos joku muu pyyhkii? Hyväksyvätkö muut, että itse pyyhit? Onko istunnollasi symbolista merkitystä? Tuleeko naapurisi tasatahtisesti pytylle? Kannattaako samanaikaisesti mennä pytylle? Onko istuntosi nopeaa ja sujuvaa? Jos menet pytylle, niin kannattaako oikea-aikaisesti kakata?

Milloin kannattaa mennä pytylle? Vastaus: Joku Päivä kello 11.45. Onko se hyvä aika? OnEi, ja jos nopeasti ratifioidaan istunto, niin se on klo 10.52.