Minen aja useenkaan autua, vaikka ajokortti onkin Toki ei autoja ajokortilla ajetakaan, monis autoos on ratti ja polokimet.

Ensin ajattelin sellaasta mustaa mummapyärää, jossa on moottori, istuus vaan tyyriinä pyäränistuumella ja antaas rullata kivasti paanaa pitkin. Onkohan niis ääniki mukana? Vois ottaa sellaasella Kauhavan Ilmasotakoulun hävittäjälentokonehen äänellä, jossa tulis ääni vasta peräs, ku itte olis jo laittanu fillarin pyärätelineesehen. 

Solis kivaa, tällääs jo avaanta tuvanovehen, ku ääni vasta tulis peräs. Naapurikkaa ei aina havaattisi, notta ny se tuli, mennähämpä pyytämähän kaffille.

Mopua tai moottoripyärää en voi ajaa, ku pysyn pystys ainuastaan perällä istuen ja sillä lailla ei mun jalakani uletu polokimille.

Tai sitten vois olla sellaanen hypriittiauto! Sellaanen, joka kulukis aurinko-, vesi- tai tuulienergialla. Ei tarttisi fräkätä fossiilisten polttoainehien kans, menis tankkihin pian kengurupensaa.

Se vois olla sellaanen plug-in-hypriitti, niitei vissihin kyllä viälä oikeen teherä? Mutta jos ottaas sähköenerkialla toimivan, sellaasella sähköllä, joka tuloo töpselistä. Muistaaskohan aina ottaa töpselin pois seinästä lähties, nottei liiterinseinäki seuraasi joukos?

Voishan siihen laittaa sellaasen kelan, joka aina kiskaasis johoron kelansisälle, jossei itte huamaasi ottaa töpseliä irti. Kivasti aina tärähtääs persustas.

Äläkää ny vain sanoko, notta ota rollaattori! Niis ei oo hävittäjien eikä harrikan ääniä. Ellei itte päästele.