Siiton jo pitkälti aikaa, ku päätimmä yhyren Maijan kans tempaasta ja lentää Hesahan "Vallaton nainen" -kurssiille. Ei meiltä kujeet loppunu muutoonkaa ja näimmä jo sialumme silimin kuinka kiva viikonloppu olis tulos kaikkien hauskanpitojen paris.

Orotukset oli suuret ja jos niinku meleko korkiallakin. Meirät kuliettihin yhteeskulietuksella lentokentältä jonnekin Laharen periferiahan. No, eihän sekään meitä haitannu, jossei seminaari ny keskellä Lahtia ollukkaan. Pääsööhän siältä sitten...

Käskettihin laittaa kevyet ulukotaminehet päälle ja lenkkarit. No, mehän tehtihin tyätä käskettyä. Ja niin mentihin pihalle jumppaamahan. Täs vaihees mulla alako huvitus loppua, minen jumppaa kotonakaan ja ny sitten muka pitääs viarahien ihimisten seas jumpata. Maija oli samaa miältä ja sano, notta orottaa miälenkiinnolla ekaa luentoa ennen iltariantoja, notta koita säkin ny vaan heilutellas käsiäs hyvää orotelles.

Tuli eka luento, olimma jo torennu notta akkojahan kaikki oli, koska kerran oltiin "Vallaton nainen" kurssiilla.  Alako eka luento...kuuntelimma ja kuuntelimma...sitten johonakin välis tönääsin Maijaa ja se katto muhun silimiään pyäritellen, notta mitä...Mitä?!!

Olis kannattanu lukia prosyyrit. Mäkin sanoon vaan, ku sellaasta kysyttihin notta haluammako ohojelman kotia, nottei tarvitte lähettää, saarahan se sitten paikan päälläki. Olis kannattanu miättiä sanaa "vallaton".

Tunnuumma olevan ammattiyhyristysväen kans opettelemas kuinka tyäpaikalla otetahan ja jaetahan valtaa naisillekkin. Ja me oltihin tultu Maijan kans hyvin vapaamuatooselle ja hauskalle kurssille, joka oli tarkootettu naisille, jokka on vallattomia...