Kuljin eileen kaupasta toisehen, peräti kaikis niis kahares ja ärrällä, kyselemäs Anu Har kin uutta käsityälehtiä; KO TO Liv ing. Mihinään ei ollu. Ei ihimekään, ku se ilimestyykin vasta 7.11. Minen kyllä tajua, miksi kummas mä hyppäjän käsityälehtien peräs, ku en tajua koskaan ohojeistaan mitään, kunhan osaan kuvia kattella sujuvasti. Tai no, tajuan mä ja-sanat, jos niitä vain on ohojees käytetty.

Miltähän musta tuntuu, ku mullon tällääset aivot, jokka ei oo koskaan hoksannu (lue: pystyny) hakeutua sellaasihin töihin, johona vuasitulot vois olla milioonis euroos. Tai eres kuukausitulot saroos tuhansis. MIltäkö musta tuntuu. Noh, aika tyhymältä täytyy tuntua.

Yks hyvä ulukomaalaanen tennispelaaja Mur ray sano, nottei se tiärä tarkkaa syytä tappioonsa. Höh. Eikö sille ny kukaan voinu sanua, notta se toinen pelaaja, joka voitti, oli sillä kertaa paree.

Aamutv:s omaasuurenhoitaja ja sijootusneuvoja sano, notta raha täytyy laittaa poikimahan. Kattelen ny kukkarohoni, mikä näistä mun vähiistä rahoosta olis tiines, joka vois poikia joku päivä. Tottapa tämä viis senttinen.

NutriumMoisture teknolokiaa on nutrium moisture body washes tuattehis. Olin just äitiäni (86v.) kattomas, ku tua tv-mainos tuli, kysyyn samantiän äitiltäni, notta mitä ajattelet nuasta ulukomaankiälillä olevista mainoksista? Se sano, nottei niistä tartte mitään ajatella, ku ei tajua ku kuvat. Just niin, heh.

Meen laittamahan ny nämä vähät rahat kukkarostani johonkin pehemiähän paikkahan lepäälemähän, jos ne alakaas joku päivä poikimahan.

Niin muuten...tapasin eileen miähen, joka sano mulle, notta kaikkia mailman kiäliä osaa puhua, jos osaa nopiaa ja sujuvasti sanua; itsekseskös itkeskelet, yksikseskös yskiskelet.