uutishuanehelta huamenia!

Miästen jääkiakkojoukkuhen päävalamentaja Westerlundi kerää paraikaa porukkaa alakavihin jääkiakon MM-mestaruuskisoohin. Jaa-a, mä luulin, notta olumppialaasten jääkiakkovoittaja olis ollu mailmanmestari?! Moon palio tyhmä.

Kirkonmenot. Hmm, enpäs ole koskaan tuota sanaa kirjoittanu. Monikohan nuari tietää, mitä se tarkoittaa? (Siis kirkonmenot -sana, ei se, etten ole sitä koskaan kirjoittanut).  Kiriootan ny ekaa kertaa toisenkin sanan, joten oo koskaan kirioottanu. Son synonyymi oksentamiselle, laatan heittämiselle...son kyälätä. Eikös ookkin tosi ruma sana?!

Ar-hinmäkikin on voinu kyälätä, ku se kyläillessään olumppiatunnelmis veti pers...olalle, otti täyslairallisen, oli isoosti laitamyätääsis, veti lärvit. Tais olla isoo kanuuna seuraavana aamuna herätesnään? Mitäs se meille kuuluu, mutta saatiinpas taas vaan kuulumaan. On se hyvä, kun isoovelii valavoo. Ei kukaan oo töis 24 h yhtäsoittoa mutta joirenkin orotetahan olevan.

Mustei kukaan oo tekemäs elokuvaa niinku istuvasta pressasta, joten ei oo kukaan pyytelemäs nauhojakaan poikes. Olisin voinu antaa nua vanhat vireonauhat pyytelijöölle.

Po-liisi-johtaja sano haastattelusnaan, notta "puhutaan yhden käden sormilla". On se hianoa...yks poliisi osaa lukia, toinen kirioottaa ja kolmas pollari osaakin puhua yhyren kären sormilla! Pankaapas paremmaksi!