Kirpparilöytö! Hopiaa, 2,50e. Söpön piäni kakkulapio. Leima vuorelta 1928, Auran kultasepät. En oo uskaltanu teherä tälle mitään, se vaan on. Kakkulapio. On siinäkin nimi; lapio. En heti muista, notta onko näillä muitakin nimiä ku kakkulapio?

Nykyään on saamas valtaa kaikki kick off -tapahtumat. Minen tajua, miksei sitäkään voira kirioottaa på kotomaa. Elämyksiä tuloo saara. Monet tyäyhteesöt järjestää jo tyäntekijöölle kick off -tilaasuuksia. MInen tiärä, mitä ne on suameksi mutta elämyksiä kuitenkin. Vaikka hohtokeilausta. Aikoonan sitten sellaanen kauhuleffakin oli aikaansa erellä, ku Hohto.

Aamuteevees sanottihin, notta shoppaaluunkin aletaan yhristää kaikenlaasia elämyksiä. Vaikka uintia ja sen sellaasta. Ei muuta ku anttiloohin ja uintiverhat följyhyn, ainakin snorkkeli ja räpylät!

Yllätinkö teirät, kun en yhtään saivartele kellojen siirroolla pitkästi. Moon hakannu naulat juhannuksehen päin. Siirrän kellot niihin, pikkuhiliaa alakaa olemahan nauloja jo valamihina vuasien kellojen siirroolta, nottei tartte aina hakata uusia. (laitan ekaksi kommentiksi Lauran kommentin kellojen siirroista, Laura voitti mut saivartelullaan)

On olemas kumiteräsaappahia. Sitten on olemas poranteriä, partakonehenteriä ja vaikka minkä konehen teriä. Sitten on olemas silmäteriä. Sanoon eileen Pyrypoijalle (alta 4 v), notta se o mun silmäteräni. Jäimmä sitten kumpikin tuijottamahan toisiamme. Se ei kait tajunnu ja musta koko lause tuntui melkoisen ourolta.

Pieni poika mun silmäteräni? Ei ihmekään, kun on monasti sellaanen näkemätöön tunne ja pitää vaihtaa klasitkin mennessään tiatsikalle. Käynti optikolla vois auttaa. Olis sitte omat silimäterät kunnos.