38 erilaasta sääskilajia eli hyttyyslajia on olemas! Mullei oo niistä yhyrestäkään sukukunnasta pahemmin mitään haittaa. Saattavat lennollaan pysähtyä istahtamahan käsivarrelle mutta nopiaa nostavat laskutelinehet takaasin. Ku ei kelepaa, niin ei kelepaa. Kuuntelin tv:stä (kuinkas ollakkaan) yhtä sääskiasiantuntijaa, notta miksi ne pistää jotakin ihimistä muttei kaikkia. Siis ne hyttyyset, ei ne asiantuntijat.

Kuulemma hienhaju ja virtsanhaju ainakin innostaa hyttyystä pistämähän. Jaa-a. Tierä nyt sitten oikeen. Tähän vois sanua, notten haise sitten miltään. Hajuton ja mauton, näkymätön, mutten kuulumaton. Muttei mun tututkaan miltään pissulta ja hielta haise (enkös ollukkin tooosi kohtelias) ja kuitenkin meleko monella on punaasia pistospaukamia käsivarsis ja sääris. Noh, paree ny olla hiliaa, nottei revitteli liikaa.

Niin ja sitten asiaankin, miksi tulin tänne toimittelemahan. Mulla on nyt myokymia! Son viihtyny mus jo muutaman päivän. Silimäluames. Botuliini kuulemma auttaas! Onkos se samaa ku potoksi? Ny olis hyvä syy ja lupa tilata muutama pistos. Mitähän kohtaa kohottaas?