Mitäkö nämä tai mitäkö näillä. Ei niin mitään. Kunhan ovat. Taltioituja.

Perän Pek-ka tuas tv:s istuu käret ristis vattan päällä. Tyrniää istuukin. Kymmeniä miljoonia on rahaa, se sano. Minen voi sanua ittestäni samaa, tyrniää kyllä mäkin osaan istua täs tv:n ääres.

Niin...mä käytän aika palio postilaitoksen palaveluksia. Oon jo oppinu, jottei heti rynnätä postitoimistohon, ku tiato lähetyksestä tuloo sähköpostihin, vaan meen kattomahan eetterista systeemistä, notta mihinä mun pakettini on, joko se on kotiutunu vaiko vasta Jyväs kyläs tai jotain.

Ny täs hiljattain tuli tiato sähköpostihini, notta pakettini olis haettavis. (Ei ollu, siitä opiin taas jotain). Koskaan en malta lukia mitään loppuhun asti vaan toimin heti...jos tekstin aluus lukoo, jotta paina...niin mähän painan sormenpää valakoosena enteriä vaikka olis lause jatkunu, jotta paina vasta, kun...

Niin se ilimootus tuli sähköpostihini. Klikkasin sen auki, soli ruattia. Siinä sivus luki, jotta "käännä" ja ku tiatsikkaa en viittyny kääntää nurinpäin niin painoon nappia ja siinähän soli, suameksi saapumisilimootus. Tulostin tyytyvääsenä. Ja aloon lukemahan. Heti siitä tiäsin, notten sen paperin kans kyllä kehtaa postihin mennä täytyy mennä ruattinkiälisen kans.

"hyvä ja tulosta tämä saapumis, mukaasi, kun nostat kohde. Todellinen saapumisilmoitus tämän kohteen, sinulla on joko tekstiviestillä tai postin Post.
Toimitusaika maksettava yhteydessä kokoelma lähetyksen.
Vastaanottaja tai on ollut oikeus allekirjoitus.
henkilökohtainen nimi täytetty ainoastaan pakkauksen viimeistelijä
Identifiteten hallitusti:
henkilötunnus tai sen pyrstö section:_______________
Photo Varustus:________________________"

Kun olisin skrollannu loppuhun asti, niin siälä olis ollu kotomaan kiälellä saapumisilimootus. No, koko pakettia ollu silloon viälä eres tullukkaan. Och samma på ruåttiksi.