Pelkään pahoon, notta joku on ottanu pois vuarokauresta muutaman tunnin tai sitten moon taas jotenkin tullu vanhemmaksi. Höh. Aina vain vähemmän kerkiää ja saa aikaaseksi. Toki pahantekohonkaan ei niin palioa sitten pitääsi keriitä.

Ystävänpäiväkorttien lähettämisen aikoohin muisti lähti ennen postiautoa ja kuitenkin mulle tipahteli kivoja kortteja. Oli kiva tulla kotia ja huamata, notta oli muistettu, notta mäkin oon olemas. Kaks korttia pysäytti...noli jotenkin sellaasia tulevaasuuren kuvia...

Täs on kuulemma (tottahan te heti havaattittakin) Vilukissi, Kipa ja Elli...joskus 3kymmenen vuaren päästä. Aah. Moon tua vaalianpunaanen!

Mutta pahoon pelekään, notta moomma täs kuvas 3kymmenen vuaren kuluttua, tai 10 vuaren...vajaan 10 vuaren...kyllä lähettäjä Marja tiätää ja osaa ennustaa...

Kukas se siinä keskellä muuta ku minäblush! Ei ollu suklaasta möövenpikkiä saatavilla mutta hätätapaukses vaniljakin käy toresta niinku väärä raha. Viaruskaverilla, Ellillä, on lyhythihaanen pusuri, kesä ku on. Mulla on kerranki puhuras krikettipelipaitaa muistuttava villapaita liivihamehen alla. Tarkenoo hyvin.