Vaalia. En puhu plondiista ny mitään vaan vaaliista. Huakaus.
Taas on niin maan perusteellisesti analysootu usan vaalia. Opama voitti. Analysoija sano, notta voi pitää yllätyksenä, jotta Opama voitti. Niin kai voikin pitää yllätyksenä, jos on kaks ehrokasta, niin onhan se ny yllätys, jos toinen niistä voittaa.

Johonakin välis oli puuttunu Ohi-on äänet ja siinä vaihees ehrokkahat oli ollu tasaväkisesti maaliviivalla. Ku Ohi-on äänet oli tullu, niin analysoija sano, notta ne äänet meni Opamalle. Sitten oli ollu kuitenkin yllätys, ku Opama oli voittanu. Yllätys? Jos just ne äänet oli puuttunu ja ne tuli yhyrelle, niin oliko se ny niin ylläri, notta niiren saaja voitti. No, mulla on aina ollukkin lyhyt matikka. Ja pinna.

Mollahan vissihin alettu käyttämähän suamalaasten sanojen tilalla suamalaasia sanoja, jokkei oo suamaaasia. Epätyytyväinen. Olisko ny niin vaikiaa sanua, notta tyytymätön?

Opama on ainua elossa oleva pressa, joka on ny menos johonkin saarelle viaraalulle. Olis se kamalaa, jos joku kuallehista pressoosta sinne kans haluaas.

Vois sanua ny melekeen niinku Nousiaasen Mii-kakin, jotta sitä siappaa, kun kuuloo laulun " ei vapaata vangita voi". Oikiashan Nousiaanen siinä on, notta laulu höpäjää, onhan se niin, jotta vain vapaa voirahan vangita.

Yks maajoukkuelaanen urheelija, hiihtäjänainen, sano, jotta sillon sellaanen kroppa, jokei vaari kovia harjootuksia. Mulla on kans samanlaanen kroppa! Sei liioon vaari kovia hariootuksia!