Mun on oikeen paha miäli Snouvrenin jutusta ja sen turvapaikkahakemisista, siihen ei trenkää mitään seeveetäkään liittää, sei merkkaa ny mitään. Se haki turvapaikkaa meiltäkin, faksilla, sei tiänny, nottei meiltä ny ainakaan mitään saa, kun seinän takana asuu valavova isoovelii. Sei tiänny, nottei oisi kannattanu faksata, sitei lasketa miksikään, olis pitäny tulla tuamahan maasjalakaasin.

Mä istahrin ny tiistaki-iltana kattomahan ja ennen kaikkia kuuntelemahan tangomarkkinooren kuninkaallisen valintaa! Minen oo enää aikoohin seurannu koko kilipaalua, leherestä sitte vaan kattonu, notta tuliko niistä muutamasta pualitutusta tai tutuntutusta valituksi joku.

En ehtiny kattomahan ku loppukiarrokset ja joku miäs tuli valittua. Sellaanen peipifeissi. Voi voi, sitä alakaa olla jo niin vanaha, notta liikaa vahtaa jonkun naamaa ja olis heti valittemas jonkun vanhemman...kokeneemman.

Sitten lopuuksi ku kaikki taputti juuri valitulle kuninkahalle, tuli seleväksi notta se valinta ja kilipaalu olikin viimme vuatinen.