Ei kulukaa niin mitään suurta sanomista. Viikonloppu meni virkates pontsoa ja osaan melekeen kaikki mainoksetkin ulukua. Miällyyn yhtehen, johona rakastunu pari on aavalla merellä kuhertelemas venehes ja siihen tuloo kalastaja ja neuvo pariskunnalle suajaasan poukaman paikan sanoen, notta "kohta tuloo viikinglain ja sitten illalla ukkoonen". 

Tai sitten se kenomainos, johona onnittelusoittelija itköö, notta kuinka voirahan sanua, notta onni potkaasoo, miksi sanotahan niin ikävästi, miksei sanota, notta onni voi halia tai paijata. Aivan.

Yritin seurata euroopan tapahtumiakin, mutta ku näjin reikanmaas koriste-vartija-sotilahan koketeeraavan kummallisesti nostellen jalakojaan, niinku olis kenkiihin menny vettä tai kengänpohojihin purkkaa tai koiranjätöksiä ja sitä olis pitäny puistella pois, niin päätin notta katton vasta lopputulokset sitten joskus.

Korvavalo...mä näin justihi teevees sen laittehen, josta sitä valua saa; ei muuta ku laitetahan kaulasta roikkumahan niinku pikkuunen soittolaites ja siitä lähtöö johorot ja johtojen päis on...korvatulupat, ne taas pannahan korviihin ja aivovalon saanti on taattu! Aivovalo. Mullakin syttyy korvien välis useen lamppu, vaikkei sitä aina heti kaikki havaattekaan.

Kiinanmaas täyttää melekoosesti vuasia rovasti Parviaasen Päi-viö, se sano, notta ku käyttää turkinpippuria, niin elää vanhaksi tai sama juttu, ku omistaa isoot korvanleheret. No, höh, mullei oo isoot korvat (eikä niin hyvä kuulokaan, ainakin son valikoova) ja minen tykkää turkinpippuriista, non niin väkeviä karkkia. Menöö aivan kitalakikin rikki niitä imeskelles.

325.000 kilsan päästä maasta menöö tänään tai ens yänä puali kaharen mais isoo 400 meeterinen asteroiri! Pitää panna parvekkehen klasit kiinni, nottei 20 05 YU 55 tuu vain tupahan.

400 meeterinen onales on pahempi tilanne kuin voittaas juaksukilipaaluus 300 metrin aidat. Nekään ei mahtuusi mun parvekkehelle.