Moon elokuvafriikki. Miksen olisi, kun palio paikallansa istuu ja tikkuaa. Omat ajatukset on tullu jo niin tutuuksi, notta tarvittoohan siinä ny  jotakin muutakin aktiviteettia puikkojen suihkinan lomas. 

Tierän yhden Saivartelijan, joka kans kattoo tikutessaan tv:tä mutta sepäs osaaki teherä samahan aikahan kirianlukua ja naamakirian päivityksiäki! Son niputtanu kaikki aktiviteetit yhtehen! Ei tuhuraannu aikaa ja tuloo lyätyä kaikki kärpääset yhyrellä iskulla.

Alootin yks iltayä kattomahan äänittämääni poliisisariaa Irene Hussia. Oikeen mä suaristin selekäni innosta, niin jännittävällä tavalla se ohojelma alakas.  Miätiin, notta kyllä ne ammattilaaset osaa teherä hyvin alakavia sarioja. Oma syränki siinä jo tykytteli pikkuusesta pelosta ja jännityksestä...pian tapahtuu jotain kamalaa..kaikki efektit viittas siihen, notta nyt ...

 ...On pimiä ja tuulinen yä, vihmoo saretta, ukkoonen jyrisöö, salamat leimahteloo mustanpuhuvista piliviistä...enteellinen hiliaasuus...sitten...kameran kuva...?...? kameran?

..."Ohjelman tarjoaa Rajala Pro Shop"...

Mainoski meni mulle täyrestä.