messut14%20026-normal.jpg

Vähä tein sellaasia räsymattotyynyjäkin. Voi riapuparkoja. Moon alaannu kutsumahan ittiäni riepunistaksi. Opiin kässämessuulla, notta käsityölääsammattinimikkehiä (sanahirviö tuli) oli joka lähtöhön. Oli blogistaa ja himmelistiä, on trashionistakin olemassa (Ou-ti P y y). Moon ny sitten riepunista. Kotoosesti vaikka riapunista. 

Vilukissin uutisia:

Täs yks aamu tuli tv:s kokkiohojelma ja pöyrällä kiamurteli toukkia kauraleseis. Siis sen kokin pöyrällä, ei mun. Voi kauhiaa. Olivat hyvin syänenhen oloosia, toukat(kin). Sitten kokki paisto niitä. Just joo. Ja kuulemma alakaavat tekemähän toukista toukkajauhojakin.

Sitten kokkisetä paisto ... heinäsirkkoja. Ei siinä mitään, mutta niillä oli kaikki jalaat ja silimäkkin tallella, sirkoolla, ku niitä syätihin. Voi kertakaikkisen kauhiaa namnam. Toukilla ei onneksi ollu kinttuja, ei silimiä. Silleen vissihin sitte helepompaa einehtiä. Ei trenkää peittää niitä lautasliinalla niinku mä kerran jouruun peittämähn muikkuni, ku ne tuijotti lautasella. Sellaasia tuijottajia voinu syärä.

Ny ei sitte muuta, ku toukkajauhojen hankintahan.