Joku Kello Pankki; Zenith Bank Plc, kiriootti mulle sähkööses postis...

Attention Are you Truly Dead OR Alive

Justihin niin. Jossei oo itte havaannu, niin on hyvä ku ulukomailta asti ja toresta kysytähän, notta oonko elos vaiko jo peräti kuollunna.

Ku plokia kattoo, niin useen tuntuu, notta peräti kuollunna täs ollahan, niin hitahasti tuloo kiriootuksiakin. Mutta mikäs kiirus täs olis, valamihis mailmas?

Minen ottanu yhtään kantaa vaaliihinkaan. Kyllä niistä ny löytyy spekuloottemista, notta oikeen naurattaa...asiantuntijoota joka lähtöhän ja suurta näytelmää. Voi hyväänen aika. Isoot ihimiset. Ku samalla vakavuurella ja tuntimäärällä laitettaas enerkiat oikioohin asioohin. Ku pääsöö eruskuntahan on oikia ihiminen vaikka valtiovaraanministeriksi, terveysministeriksi, ymv, vaikkolisit hitsaaja ammatiltas ja siihen kirias lukenu. Ku mä meen lääkärihin käymähän, niin mustei tuu tohtoria, vaikka vähä siitä lajista oonkin. Puheisnani.

Eruskunta on sellaanen tyäpaikka, notta sinne ei tartte laittaa ceeveetä ja ministeriksikin pääsöö, vaikkei olisi kyseeselle alalle taipumuksiakaan. Ainua? tyäpaikka, johka rahalla, mainoksilla ja meirän avullamma mennähän. Ei toki heleppua mutta...noh, rauhootu ny Vilukissi. Tutkaanta vastahan on turha alaata.

Jääkiakkouutisista ny sevverran, notta yks pelaaja sano, nottei trenkää selitellä, limppu maalihin vaan!

Minen silleen oikeen tykkää limpuusta. Reikäleipä on paree.