Huuhkajat on kaatanu Kyp roksen! Se sanottihin urheeluruurus, jalakapallon yhteyres! Apua. Onneksi täälei näy isoosti muita ku mustia variksia ja harakoota. Miltä kuulostaas notta kottaraaset kaato Suamen? Noniin, aivan tuli hiki tuastaki urheeluhetkestä.

Vanhasen Masa oli aamulla tv:s. Sen ammatiksi sanottihin, notta entinen pää-ministeri. Miksei sitä voira sanua nykyysellä ammattinimikkehellä? Sen nykyysen ammattinimikkehen täytyy siis olla vähee ku pää-ministeri. Mäkin alootan käyttämähän ammattinani: entinen koululaanen.

Mä muuten peljästyyn aamulla. Oli niin kumman hiliaasta. Nousin aika varahin. Minen hiljaasuutta peljästy mutta ku sitten tuli uutisis notta: Vaasa on vastannu ilimaiskuuhin! Hyvä, ettei aamuhätä tullu siihen paikkahan. Ilimaiskuuhin olikin sitten vastannu Ga-za, Kaasa. Ei Vaasa.

Hassin Sa-tu sano, notta E-ly keskukses on katteltu pitkään somien läpitte Talavivaara-asioos. Josko sitä vaihtaaskin silimäklasien läpi kattelun sormien läpi katteluhun. 

Keneves Kristiessin huutokaupas on myyty mailman kallehin tai suurin 76 karaatin timantti, 16.9 milliä eurua se vaan makso. Joku soitti sinne kesken huutokaupan ja teki huudon. (Mihkähän täs ny soittaas ja huutaas puhelimehen, mitähän siältä mulle laittettaas tulemahan. Poliisit?) No, se huutaja huusi, notta mä ostan sen timantin ens tilistä! Ja niin arkki-herttua Joo-sefin mansikan kokoonen timantti vaihto omistajaa.

Minen oikeen mansikoosta tykkää mutta miltähän sen kokoonen timantti näyttääs tuas kikkien välis? Tai toises korvas. Tai napalävistyksenä. (Pitääkin kaivaa napa framille.) Tai jos laittaaskin sen johonkin piirongin päälle korurasiahan ja näyttääs seuraavalle ompeluseuraporukalle, notta tuas on tua mun korukippo. Hoksaaskohan ne, notta siinä lepäälis kaikkien kaharen sormuksen kans kans 17 miljoonan euron timantti, mun napakoruni?