1249962411_img-d41d8cd98f00b204e9800998eMarkkinamiähiä!
Lauri tossa on aika vihaanen, ku ei saanu vanhaa zetooria käyntihin, olis pitäny pyllyn alla täristä kuulemma kivasti. Epääli öljyjen lähtenehen moottorista kävelemähän, ku ei alkanu kuulumahan sytkytystä.

Ny on ittellä sellaanen olotila, notta on ne öljyt karonnu meikälääsenki moottorista 1700-luvun markkinahumun jäläkihin! Markkinat onnistu niin hyvin, ku vaan olla tuloo ja saattaa. Ilima oli ku morsian koko aijan, vähä liianki helteestä ja ihimisiä tungoksihin asti. Teimmä komian yleisöennätyksen!

Eniten jäi harmittamahan se, ku mulla on se meleko uus kamera ja minen ottanu tärkiööstä viarahistani kuvia ollenkaan. Olis ollu ny mukava laittaa tähän vaikka eres yks kuva, vaikka niiren kengistä, jossei ny naaman kuvaa olisi uskaltanu.

Perjantaina tänne ilimesty Sesile, Olga Karikko (Olli), Irene, Helena Pohojalaanen ja Tuulis! Olihan mukava porukka, siinä riitti naurua ja juttua. Aijasta vain oli puutesta. Mutta tämä tapaamisemme nuaren etelänihimisten kans ei jääny viimmeeseksi. Tapaamisehen kerkes Mansikki ja Vaiskai. Tupakissi tuli liian myähään.

Mulla oli siälä niin kivaa ja jännittävää koko viikonlopun, ku laitoon Vilukissi sanan kojuni ylle...ja jäin orottamahan, josko joku pongais nimen. Sitte tuli pikkuunen tyttönen kysymähän Vilukissiä. Sanoon olevani! Se sanoi, notta moon Pikku-E. Ja niin mua viätihin, tiäsin, notta alueella piti olla siis Iso-Oonkin! Ja niin mekin löysimmä toisemma! En ollukkaa tiänny, notta sillon yhtä tyäläs harrastus ku mullakin. Siinoli kans tosi mukava ihiminen!  Akkakin oli Ullakon aartehista paikanpäällä, mun viäreeses kojus soli.

Ja samoon siälä oli palio meirän kaikkien plokien lukijoota!

Nyt on joillakin plokiystävilläni "naamakin", tiätää justihin kellekkä kiriootteloo. Sekin on kivaa. Niinku sekin, ku kommentoon Teekoolle, niin näjen aina hänen häärivän keramiikkansa ympärillä pikkuusen flikkansa kans. (Joka yritti kertoa meille, notta olis pissuhätäkin ja mei kuunneltu, ku oli niin palio asioota...)

Pelekias asuvihin Äijänkäppyrähän ja Lakritsirouskuhun törmäsin kans täälä ennen markkinoota! On tämä niin kansaanvälinen paikka!

Nyt on syränalusta täynnä mukavia muistoja mukavista ihimisistä, koko kesän aijalta. On tämä niin mukava harrastus, jos se viää joskus melekoosesti aikaakin, niin kyllä se antaakin ja palio antaakin!

Uskon, notta ny ku elellähän taas etehenpäin, niin alakaa olla ympäri kotomaata ja mailmaaki tuttuja, joihin voi ottaa yhteyttä, jos siälä päin liikkuu!

Tämä plokkaaminen ja kommentoominen postauksinensa on eräänlaasta ihanaa hulluutta ja se on tarttuvaa!

Hulluttelemisihin!