50 x 70. Tässä se on: "Julkisivulautakunta on YT-neuvotteluissa". SusuPetalin  maalaus, kollaasi! Tässä taulu riippuu näyttelypaikan seinällä, itselläni se on makkarin seinällä. Mutta kuvasta (kiitos Pyryn asetusten) tuli tumma, että kävin salaa kopioimassa SusuPetalin itsensä ottaman kuvan taidenäyttelystään. Sanoisinko, että taulussa on koko elämän kirjo! Monen kerroksen väkeä! Itseni löydän tuon ylimmäisen ikkunan takaa! Kiitos Susu!

Nyt SusuPetalilla on uusi yhteisnäyttely. Jos olet liikenteessä siellä päin, niin käy nyt ihmeessä tutustumassa ja katsomassa!!
ja sitten helmenä pohjalla....SusuPetalin uusin kirja: Pellen muotokuva! Suosittelen!

 

"Synnyin suupielet alaspäin. Äitiä itketti, kun ei saanut minua nauramaan. Isä keksi kääntää minut ylösalaisin, äidin kyyneleet kuivuivat. 
Hassu vauva, he sanoivat, kun opettelin seisomaan päälläni.

PELLEN MUOTOKUVA on tarinakokoelma elämän erinomaisista eriskummallisuuksista. Tavanomaisessa tylsyydessä itää tarinan siemen ja kun arkea katsoo suurennuslasin läpi, elämä on kaikkea muuta kuin mielenkiinnotonta. Näissä tarinoissa ei mikään ole sitä, miltä näyttää tai juuri päinvastoin.

Iloa, hilpeyttä, surua, kolkkoutta, kaikkea löytyy näissä vinksahtaneissa ja hulvattomissa tarinoissa."


Moni tarina puhutteli ja laittoi ajattelemaan. Opetti ymmärtämään, että juuri näin...juuri näin voisi käydä itsekullekin (ja usein käykin), kun tarpeeksi venytetään...monen lyhyenkin novellin sisään jää kokonainen ihmiselo. Hämmästyin, että miten kukaan osaa kiteyttää niin hyvin kuin SusuPetal osaa. Ei tarvita satoja sivuja, ei kymmeniäkään, kun olet kokonaisen elämän elänyt kertojan mukana.


Suosittelen!

Niin ja sitten...erittäin henkilökohtainen piiros SusuPetalilta, just mulle...


Taiteilija halusi opettaa Vilukissiäkin...kulkemaan joskus vähän hitaammin ja opettelemaan uusia sanoja...

EI