Moon pohtinu. Kuulostaako tosi pahanenteeseltä? Niin mustaki. Ja saatan suututtaa nuarempia lukijootani, mutta tämä ny on vaan mun miälipiteheni, ja niistei ny aina kannata ottaa silleen nokkihinsa.Tällä ikää saa jo monasti puhua, mitä sylyki suuhun tuaa iliman, notta järjenvalo olis asiaa nähäny tai keriinny siihen eres puuttuakkaan. Ja minen oo näistä pahemmin ääneheni huurellukkaan, ny vaan omahan sivulleni kiriootan.

Non nua lantehilla olevat housut ja farkut, joiren liirinkiä pitää kiskaasta ylähäppäin, ku istuu ihimisten joukos, nottei ala päivä paistamahan sinne, mihkei se useenkaan paista. Sitten siinon isoot vyät, jokka varmahan painaa ...no, siihen etehen häjysti. Varsinki istues. Enkä tarkoota, notta housujen liiringin pitääs kinnata kainaloosta, mutta moni nuari nätti ja hoikka nainen ei tajuakkaan, miten isommalta sen perusta näyttää, ku liirinki on just ja just pakarootten päällä. Iliman järkiäki pystyy huamaamahan, notta peffa olis normaalimman kokoonen, jos liirinki olis vähä korkiemmalla, niinku nätisti myätäällen nuaria muatoja. Sellaanen hoikistaa. Eikä näyttäsi selekäkään niin pitkältä.

Onneksi ei aluushousujen liirinki kumminauhoineen enää näy niin pahoon, ku yhtehen aikahan. En tienny mihkä täs vuasi sitten olisin silimäni pannu, ku sain eteheni nuaren nätin naisen, jolta meinas housut purota, jos solis ollu mun flikkani, niin olisin nopiaa kiskaannu liirinkiä ylähäppäin, muttei sitä ny voi aikuusehen ja toisen kakarahan käyrä kiinni. Enkä keherannu uteliaisuuttani kysyä, notta millä ne verkkarihousut pysy siinä 15 senttiä alempana lantehilla. Niiren pysyminen paikallansa oli jo häpeäksi Newtonia kohtaan, eikös se Isaakki keksiny painovoimalain? Stringit näky melekeen kokonaan, nei ollu unohtunu eikä ne näyttäny, notta putuaasivat, noli lantehilla nätisti. En sano, miltä näyttivät takaapäin.

Ja tunnustan, okei, oli mullaki samettisia lannehousuja nuarena, mutta niiren alle laitettihin pairanhelema. Pirettihin niinku oletusarvona, notta jokaasella yksilöllä on aluushousut, ei niitä tarvinnu erikseen näytellä, notta joo-o, muistin mä aamulla laittaa nekin.

Kattelin, ku tyttäreni laitto Pyrylle, 11kk, veluurihousut, notta poika pääsis nopiaa laattialla eteheppäin. Ensin housujenliirinki laitettihin paikallensa ja sitten samantiän vähä kiskaastihin liirinkiä alemmaksi (jonka taas mumma nosti salaa paikoollensa). Siälä alla on kyllä se body, nottei ny heti nuan piänenä alooteta bläkhorssien näyttelyä.

Tästä taas pääsen toisehenki asiahan. Nualla nykyaijan pikkulapsilla ei oo aluushousuja! Non kaikki bodyjä, mikä on sinällänsä tosi hyvä juttu, ei oo paita aina kainaloos nostettaes, mutta siinähän ne oppii, nottei oo aluushousuja...hheheheh...Nonniin mumma, ny suu suppuhun ja suppu laukkuhun. Aika aikaansa kutaki, sano pässi, ku päätä leikattihin.