Vilukissin kalaksis ei oo näkyny mustia aukkoja. Villakoiria vain.

Mutta niitä sais olla kyllä ainakin joka huanehes vaikka peräti yks kappales. Soffan alla piilos. Sinne sitten kaikki villakoirat, langanpätkät, leiväsköjen muruset ymv vois karota huitsin nevarahan. Jos se imaasis vaikka leekoja Akselin jäljiltä, niin se musta aukko vois pompahuttaa ne poikes vikkelästi. Kun aukko olis soffan alla piilos, niin pois pompahtavat leekokkaan ei aiheuttaisi mitään vaaraa ottaluuhun taikka silimäkulumihin. Soffan alta vaan kuuluus klapinaa, kun aukko pullahuttelis aamutossun ja leekon poikes.

Miätiin aamulla paklates (lue: entisööres) ittiäni töihin, notta olis kivaa olla töis tutkijana tuallaases kalakseja tutkivas firmas taikka laporatoorios. Silleen rauhallisesti tutkittaas ja tuijoteltaas taivahallen eikä rerlainit pimputtaasi kintuullen. Ei olisi kiirettä niin mihkään. Onkohan niillä jotain tavoottehia? On toki, pitääs aina löytää uusia Saturnuksen kuita ja renkahia muttei niinku olisi mitään takarajaa, mihinä aijas ne tulis löytyä. Jossei löyry niin ei löyry.

Solis ollu ny ammatinvalintakysymys se. On kuriaa, ku on syntyny vähä tyhymäksi ja toistaitooseksi. Kysyykö joku jo, notta mistä mä tuan vähä sain?