Vilukissin uutishuane on alakanu suuntautua politiikkahanki. Urheelu on saanu jäärä ny vähemmälle huamiolle ja spekuloonniille. Vaikka tuas otsikos puhunki kakusta, niin sei mitään linnakakkua meinaa. En oo kriminalistiselle osastolle viälä siirtyny kommenttaattoriksi. Riittää ku mä lujen kaikki murhakiriat. Täyrellisyyren tavoittelua? Ei trenkää ny niin tosisnaan ottaa, mitään täyrellistä murhaa meinaa suunnitellakkaan. Eikäs se suunnittelukin oo jo nykyään rankaastavaa?

Purjettiriihes kait ollahan viäläkin ja iiloppi sai riihikuivaa rahaa. Hyviä nua riihet. Harmi ku niitä on niin palio eheritty hävittämähän. Latopankkiakin oli yhtehen aikahan. Niitäki on hävitetty sen komian harmaan lauran takia.

Voi että, lujin justihin iltapäiväleherestä (kuinka se sellaanen voi olla, ku se on jo aamuusin kaupas myynnis?), niin noh, lujin ku Waahlruussi sano, notta oli kotomaamme oli jakanu liikaa No-kia-kakkua! Minen saanu yhtäkään palaa. Oiskohan sitä ollu saatavana kluteenittomanakin?

Sitten se samaanen Waahlruussi, piäni palakkaasena ollu ja nykyään piäntä eläkettä nauttivana, sano, notta rahan voi aina vaihtaa vapaa-aikahan. Son itte kuulemma vaihtanu rahan vapaa-aikahan. 

Moni tyätöönkin on jo joutunu tekemähän niin eli ovat samoolla linioolla Waahlruussin kans. Tahto tai ei. Valitti itte tai ei.