Ku on tälläänen hehtaarin mittaanen tuateselostus piänes antipioottilooras, niis luulis jo häjynki pakteerin tajuavan, mistä kana pissuu.

  Tälläsin seinälle oikeen 3kymmenen sentin viivoottimenki, notta näjettä kuinka kauhia määrä olis lujettavaa. Ei oo ihimekään, jos selostehes lukoo notta ei saa käyttää sen ja sen kans mutta tuloo teherä niin ja näin, jos tuloo oirehia. Tämoli tamuttuna piänehen paffisehen pilleripakettihin, nottei meinannu pihalle sitä saara, saatikka ny aukikaan. Tuli miälehen, notta pitääs olla molemmis päis sellaaset pyäriät puiset pirikesrullat, niinku sillä on, joka lukoo Suamen Turuust joulurauhaa, sais samalla rullata sitä mukaa kii, ku on lukenu. Ja ku pääsöö viimmeeselle riville, niin aluun on jo unohtanu ja ku plarin kääntää, niin on samma på svenska.

Mansikki syää sellaasia tapuja, johona lukoo, notta tapletit auttaa ripulihinki mutta saattaa aiheuttaa ripulia. Son silloon vähä sellaasta ku olis varpuusparvi peräpääs ja nei pysty päättämähän, tullakko pihalle vaiko eikö. Sirkuts vaan kuuluus.

Mun pillerit vaihrettihin, ku mustei meinaa tulla tervestä. Tulis eres entinen.

Mun tapletiis lukoo, tai niis mitään luje, vaan siinä tuateselostehes, notta saattaa aiheutta yliaktiivisuutta ja lihaskipuja. Mullon ny käsivarsien habalihakset kipiät niinku punttisalin sarankiloosten tankopainojen jäljiiltä ja reisilihakset niinku olisin ollu juaksemas kuupperin testin ja takaasin. Maitohapoolla non. Hallusinaatiot viälä puuttuu, mutta onhan täs ny yä aikaa seki saara. Ylivilikkautta on vaikka muille jakaa. Arvakkaapa vaan miltä sellaanen olotila tuntuu? Korvien välis menöö lujaa ylivilikkahasti ja akan kruppi vaan istuu alivilikkahasti pihalle tuijottaen paskaasesta klasista. Tottapa silimät pyärii pääs niinku herelmäpelis luumut.

Jos tästä paranoo, niin ompeluseurat piretähän.