Voi hyväänen aika. Toimittaja aamutv:s ei tahro lavittallaan pysyä luetellessaan jalakojaan levottomasti liikutellen ja vartaloaan keinutellen, mitä kaikkea tuloo jääkiakonpelaamisen ympärillä tv:stä. Siältä tuloo jääkiakkoa, jääkiakkoa ja jääkiakkoa!

Mullei oo urheelua vastahan yhtään mitään, eihän urheelijakaan tervestä päivää näje, mutta aivan mahrottoman isoo hulapaloo koko kiakosta on taas meneellään. Mutta sehän on hianua. Jos akkojen tikkuamisia ja virkkaamisia alettaisiin kuvata ja selostaa samalla syätöllä ja intensiivisyyrellä, niin tekisimmä ittemmä vain naurunalaasiksi. Ja lopukkin tv-luvat jätettäisiin maksamatta. No, paree näin, notta son jääkiakkua, nottei mitään missikisoja päivät pääskytysten.

Viikolla tuli sellaanen ohojelma tv:stä, joten katto, mutta ny oli pakko kattua, ku rakkahan ystäväni flikka oli faces-ohojelmas kisaamas. Sara voitti melekeen 10 tuhatta eurua. Aplooreja! Mäkään en tahtonu mainoskatkoolla keriitä jääkaapille saatikka ny vessahan. Pitääskähän alakaa useemmin ohojelmaa kattomahan, niin vois jääkaapin ovi jäärä vähemmälle klapsuttamiselle? Ja voisin saara vaikka pissutulehruksenkin. Ei, se ohojelma ei oo siltikään mun kiinnostuksen kohore. Joten se siitä feisiis-laihruttamisesta ja tulehruksista.

Jääkaikosta viälä...se on niin söpöä, kun ne miehet istuu sitten pelitauoolla pöyrän äären ja analysoo peliä, kuinka olis pitäny teherä ja kuinka ei taas olisi saanu mihinään nimes teherä jne. Miten ihimees ei maajoukkueesehen valitsijat oo hoksannu pyytää niitä herroja pelaamahan!? Oikeen emätöpninki.

Jääkiakko, jääkiakko, jääkiakko, ylämummo ja ilimakitara! Piti toki kirioottaa, notta ilimaveivi.

Niin...Kreikas suaritetahan kuulemma menojen leikkauksia ja valtioltakin vaaritahan leikkauksia. Minkähän palan pyytääs ittelle? Oisko joku saari kiva?