IMG_4803%20%282%29.jpg

En vissihin oo esitelly uunista tullehia linnunkakkuja? Onnistuminen on aina taattu eikä useenkaan pala niinku mun muut kakkuni.

Kerranki olin paistanu matalan piirakkapohojan; laitoon kostuketta, banaania ja kermavaahtua ja päällen kiiviherelmää siivuuna. Joimma ystävättäreni Tarjan kans kaffia, ku se sano yks kaks leikatesnaan piirakasta palaa, notta voi soot laittanu luumuhilluakin kermavaahron alle. Luumuhillua? Kohottaaruun oikeen ittekkin kattomahan, notta luumuhilluako? Noh, ei ollu niin piirakka luumua nähänykkään. Oli vaan pinta palanu jonkin verran. 

IMG_4797%20%282%29.jpg 

Käpytikkakin vierailee kakuillani. On vaan tosi hankala kuvattava, kun se hipsii hypährellen het puun taa, ku mut havaattoo. Jokkut harakoosta on oppinu vuasien saatos, kuinka roikkuvan kakkuvarin reunalla pysyy. Meni pari vuatta kunnei ne osannu tarttua reunahan kiinni. Varikset ei pääse viäläkään, ne simppaaloo kakkuvatini alapualella kiukkuusena ja orottavat tippuvia murusia. 

Vilukissin uutishuane ei oo nyttemmin kommentoonu mitään uutisia. Trumppi pitää hualen uutisoonnista. Huakaus. Uutishuanehella on vaan  ihimetelty, kun joku koripalloseura oli käyny HAKEMAS pelivoiton. Heleppua ku mikä.

Josko mäkin kävääsisin hakemas jonkin Jakkpottivoiton Veikkaukselta. Kun sitei oo kuulemma kukaa viälä hakenu.