Olis se kiva kroolata tuas joes ja kosken kohoras vaikka kääntyä seljällensäkin. Sitten kylillä sanottaas, notta siinä on "kauniisti selekää uiva kyröläänen". Niin sanottihin Lontoonkaupungin uintikilipaaluuskin yhyrestä uimarista.

Moon kattonu ny konehella ollesnani uimakilipaaluja ja mun on oikeen tullu vähä kylymäkin täs lavittalla, niin näytti märjältä touhulta. Yks uimari: Seebohmi on kuulemma hyäkänny jo kahareesti maailmanmestaruuren kimppuhun. Se oli mulle uus kilipaalulaji. Vai olisko se oikeen joku kamppaalulaji?

Siälä oli tosi söpöläänen miäsuimarikin, ranskalaanen Camille (on siinä kans miästä nimellä heitetty), sillä oli aivan kuin talavipalttoo yllänsä. Aika pitkänlaasen verkkatakin soli saanukki. Uimari-Greverssi, pisti kuulemma kaasun pohojahan ja voitti. Ei ihimekään, ku meikäläänen ei koskaan oo osannu muuta uira ku koiraa taikka kroolata paikallansa...en oo hoksannu, notta uinniskin vois pistää kaasun pohojahan. Uskalla ajatellakkaan, mihinä meikälääses sellaanen kaasu olis.

Ny ranskalaanen Angneli seisoo korkiemmalla palakintopallilla ja käsi sillon melekeen samalla lailla kansallishymnin soires, ku oli Napoleonilla aikoonaan. Se heitti kukkapuskansakin yleisön joukkohon, niinku morsiammet konsanaan. Hampahilla kokeeli usiemman kerran kultamitaliaan, notta onko se oikiaa kultaa. Silloli manakeri varmahan sanonu, notta sillä lailla tuloo tosi hemaasevia kuvia.

Ei sille kukaan sanonu niinku Pyry sano "Sirpistä puimuriin" -näyttelys yhyrelle miähelle, joka hymyyli kaikella yhyrellä hampahallaan. Pyry seiso miähen eres ja jo asennostaan tiäsin, notta paree oli mumman vähä vetäytyä kauvemmaksi.
Pyry:"Sinulla on 1 hammas!"
Setä:"Niin on."
Pyry:"Se on tosi keltainenkin!"