Nyt (ja aiemminkin) on ollut paljon liikkeellä fakta-haasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen. Sain tämän Eevalta ja Tirlittanilta.

Haastan vastaamaan
Amalian, Äijänkäppyrän, Mansikin, Saakulan, Famu Falsetissa ja Suen. (joo, laskin mäkin, notta kuus niitä jo tuli ja kaikki saa ottaa haastehen vastahan, jos haluaa, kiva niiton käyrä lukemas!)

1) Mulla on aina ja kaikkialla ja kaikesta oma miälipires, vaikkei kysyttääsikään. Osaan antaa siitä periksikin, mutta omani sanon aina ekaksi ja äänehen. Musta kuulemma huakuu ittevarmuus. (Sellaasten ihimisten pitääs mennä silimälääkärihin.)

2) Kuulekko naurua? Nauran palio, varsinki ittelleni. Ja teen ittestäni juttujaki, mitä niitä peittelemähän, toilaaluja. Eikä se nauru oo hiliaasta ja naisellista. Mä nauran niin, notta hampahatki näkyy. Kitarisat? Se on ollu ainua tapa selevitä itteni kans ja jatkaa tätä yhteestä elonpolokua.

3) Mullon siniharmahat silimät silimäklasien takana ja ruskia polokkatukka, joka on rairootettu luannon harmahilla ja meitä polokkatukkaasia kuulemma mahtuu 13 tusinahan (näkis vaan ja kuulis metelin...mun kokoosia ei niin vain maharukkaan). Oon fyysisesti 158 senttiä pitkä ja henkisesti 205 senttiä (ei ihimekään, nottei maharu 13 tusinahan.) Pukeurun miälelläni pellavaasihin klettuuhin.
1240805421_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4) Näjekkö kirijoja? Lujen ja kiriootan palio, niihin kuluvat aijat otan liikunnasta. (Huakaus) En osaa ajatellakaan, jossei olisi oikioota kirijoja olemas ja mukavia matalakantaasia tennareita taikka balleriinoja. Elikkä en ole perusnainen. Kynsilakatki katuaa päivän mittahan ja huulipunat tuloo heti syäryksi...

5) Mullon aina meneillään ja tekeillä jotakin, jossei uus harrastus niin sitten ainaki joitakin keskenerääsiä töitä. Ja lääkärityöstä tierän liikaakin, tai sitten moon liian hyvä arvaamahan...aivan jo ittikäki (=ittiäki) peljättää, ku annan omia riaknoosiani ja laitan ihimisiä tohtorille. (se homma ei mulle kuulu, ei niin pätkääkään)

Revi tuasta. Minoon aito pohojalaanen, vaikka veres virtaa ruattalaasta ja tanskalaastaki verta. Ei ihmekään, ku tällääsenä on pitäny elellä. Minoon meiltä ja muut on mun krannista.