"Huomhuom! Keskiviikkona 23.1.2012 suljemme vanhassa Vuodatuksessa mahdollisuuden kirjoittaa uusia kirjoituksia tai kommentoida vanhoja. Tämä on välttämätöntä, jotta sisällöt saadaan siirrettyä uuteen Vuodatukseen ilman ongelmia. "Sulku" kestää noin viikon ja ilmoitamme erikseen sen päättymisestä." Tv. Vuodatus

ps. Mirva jo tuolla kommenttilaatikossa huomas, ettei ainakaan uudelta vuodatukselta mene vuosiluvut oikein....diudiudiu


Tommosta on siis tulollaan ens viikolla, joten laitan tänne nyt nopiaa pariin haasteeseen vastaamiseni, niin ne jää tälle blogille viimmeesiksi kirjoituksiksi ja jatkan sitten uures vuoratukses, mikäli kaikki alkaa pelittämään. Ja jos ei alkaa, niin tuleen esille kyllä sitten uudelleen...tavalla tai toisella!

Kahteen haasteeseen vastaan nyt heti:


Sain Millanilta  haasteen ja tällääsen nätin tunnustusknapin.Kiitos haastehesta. Ny teen niin, jotten haasta ketään, teen nämä haastethet ennenku vuoratus vetää töpselit seinästä poikes.

kerron ittestäsi 8 (kahareksan) asiaa
 
 1. Mä oon aika erakkomaanen luonteeltani vaikkei sitä varmahan kukaan usko. En tarkoota ny olevani erakkorapumaanen vaan ihan oikiaa erakkua meinaan. Kauhian hanakasti vetäyryn omihin oloohin kolomistaan käsityän ja elokuvien kans. Joskus ollaan jopa nelistäänkin, jos on pakastimesta ottaa  möövenpikin suklaajäätelyä.
 
 
2. En oo uskaltanu ottaa yhtäkään kotielääntä sen jäläkihin, ku oon haurannu kaks luppakorvakania. Otti niin kipiää niiren menetys. Ny teköö vähä miäli kissaa....(alapakoosta en puhu ny mitään)
 
 
3. En tykkää kalasta, ellei sitä oo tehty niin hyvin, jotta maistuu lihalta.
 
4. Minen oo omas ammatisnani ollu koskaan. Liian myöhään tajusin tämän mutta sitten seuraavas elämäs moon arkkitehti tai kiriaalija. (ja erakko, tai ainakin valittisin itte monta asiaa)
 
5. Rakastan kaikkia vanhaa: juttuja, valokuvia ja varsinki esineetä...tarinoota 1900 luvun aluusta ja vaikka jo aikaasemmiltakin aijoolta. (Elää en niitä oisi halunnu mutta näin jäläkikätehen on kiva "olla virtuaalisesti niis asioos".

6. Mulla on sellaanen luannet, jotta joko nauran tai itken. Mulla on harvoon kultaasta keskitiätä. Se on kuluttava luanne sellaanen.
 
7. Oon addiktootunu kirioohin ja elokuvihin! 

8. Moon aina äänes. Ny mä lopetan tän haastehen tähän.
 


************

2) haaste ....Mä En Löytäny kakkosHaastetta...noh


3) Tähän haasteeseen tuun vastaamaan joskus myöhemmin, uures plokis...Enkuli haastoi mut tämmöseen, aika kivalta kuulostavaan ja vaikuttavaan haasteeseen, mutta tästä sitten myöhemmäästi, uures elämäsnäni....

Enkulin käsityöt:

Haaste

"Siispä annan musiikkihaasteen numero 1
Kappaleen sanoituksen ja kauneuden vuoksi valitsin seuraavan:


Yölintu minne maailma kuljettaa

Klikkaa ylläolevaa linkkiä, ja askartele, tee kortti (mikä koko vain käy) tai tee muu aiheeseen sopiva työ. Työ voi olla neule, valokuva, piirrustus tai mitä vain keksitkin.

Pyytäisin kuvaamaan työn omaan blogiin ja kertomaan osallistumisesta haasteeseen. Osallistuminen tapahtuu lähettämällä viesti ja oma blogiosoite tai tehdyn jutun osoite tähän postaukseen.  (Aivan kuin antaisit normaalin palautteen tähän postiin).

Osallistumisaikaa ensimmäiseen haasteeseen on 1.2.2013 saakka.

Odottelen innolla töitänne."003.gifNotta se on ny niin, jottei palio kuinkaan. Mä meen ny lukemahan vuaratukses olevia plokia, jotta eherin ne koluta läpitte, ennenku töpseli veretähän seinästä ja sitten siirrynki plokspottiihin ja musta tuntuu, jotta saan ny kaikki feivöritti plokini käytyä läpi.  

Son ny heiny ainakin reiluksi viikoksi! Mitähän tekis tuaksi musiikkihaasteeksi...?