Kyberturvallisuus ...yhteiskunnan elintärkeisiin toimintoihin ja kriittiseen infrastruktuuriin kohdistetaan toimenpiteet, joiden tavoitteena on saavuttaa kyky ennakoivasti hallita ja tarvittaessa sietää kyberuhkia ja niiden vaikutuksia, jotka voivat aiheuttaa merkittävää haittaa tai vaaraa Suomelle tai sen väestölle.

Saatakkos tuata paremmin tulla ja sanua?

Kyperturvallisuus periaate... kybertoimintaympäristö...mitäs mä ny tästä alakaan. Tokihan te ny kaikki tiärättä ja osaatta seliittää, mitä son, kyperi.

Mäkin tierän, notten taas tierä yhtään mitään. Tai useenkaan tajua. Oisko tämä taas sitä älyttömän kivaa ja älyttömän ihanaa. Typeryyttä tai kyperyyttä.

Laura oli täytellyt vauvakirjaa ihkauudesta vauvastaan. Kirjassa kysyttiin äidinäidinäidin nimeä...oli miettinyt kuumeisesti, että mikäs kumma se vauvan mumman mumma nyt olikaan nimeltään. Oli sitten vasta jonkin aijan päästä tajunnu, etteihän kirjassa nyt vauvan äidin äidinäidinäitiä kyselty vaan vauvan äidinäitiä. Helpotti kuulemma tajuamisen jälkeen suuresti nimien muistamista ja niiren ylöslaittamista.

Ala-astelainen Mesi oli kysellyt paapaltaan, että onko paappa muka syntynyt kotona ja todennut perään, että hän on ainakin syntynyt äidin vatsasta. Tähän keskimmäinen, Vilja, oli todennut, että hänkin on ollut äidin vatsassa Mesin jälkeen. Pienin porukasta, Jaakko, oli kuunnellut sisartensa syntymätarinoita ja kysynyt sitten, että:"Olimmeko me kaikki, koko pojukka, yhtä aikaa äidin vatsassa?"