sekal%20001.jpg

Lääkäris käyressäs kysytähän mitä lääkkehiä syät niinku alvariinsa, käyrähän läpitte sun sairastetut ja olevat taurit. Saat lääkäriltäs risetin, meet apteekkihin ja hajet ne.

Vasta kotona aukaaset pilleripaketin. Nappaat ekan tapun kitalakehes ja alat lukia kaffikupillisen ääres meeterin mittaasta tuateselostetta tropin kaikista sivuvaikutuksista.

 

Melekeen saat sitte lujettuas kaffit väärähän kurkkuhun, kun toteat, ettei ne oikeen passakkaan sulle. Selostehes viälä sanotahan, notta jos sulla on sellaasta ja sellaasta vikaa, niin kerro toki lääkärilles. Johan sä kerroot ennen resettiä. Mutta son myähäästä, ku ne maksetut pillerit on jo sun tiskipöyrälläs.

 

Lääkäri näköö koneheltaan lääkkehen tiarot sivuvaikutuksineen ennen resetin kirioottamista. Pitääsköhän potilahanki nähärä tuateselostet ennen pilleripurkin ostua? Toki sais viättää pitkät tovit apteekin lavittalla, jos jokaaselle pökättääs metrinmittaanen paperilakana käsihin. Sittenki osa menis kysymähän notta mitä tarkoottaa, ku täs lukoo, että tämä lääke ei sovi sulle, jos sairastat tätä sairautta. (Nii-in, se tarkoottaa justihin sitä.)

Yks tuttuni sai reumalääkettä nivelkipuuhinsa, jonka sivuvaikutus oli...nivelkivut.