Ihana tunne perjantaina iltayöstä, kun löydät kaapista popcornia!

Ei muuta kun popparinalut mikroon ja nuppi kaakkoon!

Unohdat ne.

Vasta ällöttävä haju huushollissa paljastaa, että keittiössä tapahtuu jotain erittäin poikkeuksellista…savu tupruaa mikrosta, joka reiästä! Nappaat kuuman pussin tiskipöydälle, lyöt puukolla pussiin reiän ja lisäsavumuodostelmat ovat ihan must. Hajotettu pussi lavuaariin ja vettä päälle! Tuloksena uusia hajuja. Jäähdytetyt hiillokset roskikseen, ovet ja räppänät auki. Pussi roskasäiliöön. Ilmastointi täysille.

Lauantaiaamuna heräät pää kipeänä kamalasta katkusta ja kurkku arkana räppänöiden yöllisestä aukiolosta. Lauantaina ei nyt muuta tekemistä olisikaan ollut, päivä meni astiakaapin astioita tiskatessa, ikkunverhojen ja pöytäliinojen pesussa, keittiön pintojen pesussa. Josko haju lähtisi huushollista.

Sunnuntaiaamuna vasta saapui lisähoksu ja mikro terassille. Haiskoot siellä. Ei mun olisikaan poppareita tehnyt mieli. Eikä tee vähään aikaankaan.


PS: Su´s (ei toi heittomerkki mee oikeaan kohtaan).... kommentoitko jotakin...en löydä blogiasi! Kone (ei se hissifirma) ilmoittaa, ettei löydy...??