On se jo toristettu monasti, nottoon teheny luruja vesilätäkööstä, kun muut on ollu laskentotunnilla. Euroryhymä ja I M F menivät sopimahan, notta tavoottehena on laskia Krei kan julukinen veleka 124 prosenttihin BKT:sta vuatehen 2020 ja 110 prosenttihin vuatehen 2022 mennes. Just. Minen oo koskaan oikeen tajunnu prosenttilaskuja. Munkin palakkani on vaan mulle 100 %, miksei sekin voisi olla 124%.

Koulus opetettihin aikoonaan hyvä laskukaava: "kaikki pojat tappeli, sata jäi alle". Soli hyvä kaava se. Minkähän laskun kaava soli? Kaikki (K) =?, pojat (P) = prosentti?, tappeli (T) = aika, jaettuna 100:lla.

kpt:100. Pitikö tuankin ny alakaa kummittelemahan korvienvälis?

Nuarimmaasellani, Lauralla, on pian pikkujoulu ja se on päättäny tempaasta miäspualisen pomonsa kans karaokes Erinin koverin Kat-ri Hele-nan piisistä Vasten Aurin-gon Siltaa. Laura harjootteloo paraikaa nenä-ääniä. (http://www.youtube.com/watch?v=pt2AZOB6p28 ) On se...tähän asti se on nauttinu, ku on saanu sorautella ärrrrää oikeen olan takaa pohojalaasittaan Hurmeen Jannen... Kirrrrjeees näin päällä peilipöydän...Myrrrrsky rrrrrepii puita taivas salamoi ... (Muuten, miksei mun anneta koskaan laulaa karaokea?)

Yks naishiihtäjä valitteli urheeluruurus sovitelleensa kuntonsa ens vuaren helemikuun hiihtokisoohin ja ny pitääs kuitenkin sitä ennen hiihtää Ruattiskin. Ja kunto ei oikeen sallis sitä. Moon aina luullu kunnon pysyvän, jos sitä kerran jatkuvasti ylläpiretähän! Varsinkin ny urheelijat. No höh!

Munkin kuntoni pysyy koko aijan! Se paranoo vaan! Rapakunto. Ei sitäkään tarvitte alla- eikä ylläpirellä.