Urheelu-uutisista iltaa.

Mullon hiki, jälkihiki. Kattelin aamulla aamutv:tä ja siälä ne kolome viisasta miästä jutteli Jälkihies mennehistä olumppialaasista ja siitä kuinka tehtihin ja kuinka olis pitäny tehrä paikkapaikoon. Notta niinku siälä noli, ne kolome viisasta miästä, tv:s, ne kaikista osaavimmat ja taitavimmat urheelijat. Nolis tiänny koko aijan kuinka olis pitäny menoota, notta olis tullu viäläki enee mitallia.

Miksei ne koskaan sano etukätehen kuinka se kiakkokin laitetahan ylämummahan taikka suaraan häkkihin, heti siihen maalikameran viärehen tai päin maalikameran pläsiä ilimaveivillä. Miksei ne koskaan sano etukätehen, kuinka tulis hiihtää ja sivakoora, kuinka lasketella ja luistella, notta kultaaset mitallit vain kiiltelis jokahitten kaulalla.

Miksei? Eikö niitä yhtään hävetä toimitella tiätävääsinä muka viisahia iliman jälkihikiä. Ei hävetä. Ei niin. Eikä niitä yhtään hikooluta. Eikä dödöt petä.

Mullei oo oikeen mitään ajatusta olumppialaasista. Painin niin eri sarias ku huippu-urheelijat. Jollakin ruattalaasella kiakkoolijalla oli ainakin allerkiaa ja sitä rokotettihin siitä heti.