Oon pakotettu jatkamahan eilisistä postaustani. Kun nyt sitten on KELLOT siirretty kesäaikaan, niin mihkä ne on siirretty?

Seurasin perusteellisesti aamulla, jotta josko joku päivälehti kirioottaas, jotta AIKAA siirrettihin tunnilla, muttei löytyny sellaasta sanaa, joten itte kellojen siirtojuttu oli siis meneillään aamuyästä. Oikeen mä tein, ku ne keräsin ja pyyhiin pölytkin ja pistin kaappihin. Siältä otan taas syksyllä, kun kellot siirretähän talaviaikahan. Olis pitäny toki teherä niin, ku Kirlah eherotti, notta olisin viäny kellot tunnin lenkille. Olis voinu olla helepompaa, mutta ku minen uskalla mennä pihalle kolomelta aamusta, silloon on viälä pimiäkin.

Lumehen ei kelloja kannata siirtää, kun ei siirrytty talviaikahan. Meirän pihalta ei löyry viimme öisen lumisatehen jäläkihin vihiriää ruahonpätkääkään eikä kyllä kulottunuttakaan. Joten ongelma ei niin vain ratkennu. Täytyy antaa ne jollekin joukkohon, jokka menöö lämpöösihin maihin, luulis siälä olevan palias ja lumetoon markki.

Sanoon aamulla tualle toiselle, notta siirrä ny se kello, joka oli unohrettu paikoolleen. Se kysy, jotta mihkä ja laitto kellon lopulta kesähanskakoppahan.

Iloista Kesää Kelloolle, me tuumma varmahan pian peräs!