Mitä miältä tootta nuarten miästen pukumuarista? Oon seuraallu esimerkiksi Toni Hellisen säätiarootuksia uuren uutukaases puvusnaan. Muistuttaa vanhaa rippipukuaan. Luulis notta sellaases kinnises puvuntakis olis häjy ollakki. Yks nappi menöö just ja just kiinni rintakehän kohoralta. Voi voi. Siten oo havaannu, notta onko sillä paliahat nilikat.

Se puvuntakiista. Mua ottaa suuresti kupolihin tua uusvanhahallitus ja (ylenkin) toimittajat ja uutisoonti.
Ottamati isoosti kantaa muutoon pualuepolitiikkahan, siiton mulla erittään vahavat miälipitehet, mutta että nyt tiukatahan Haavistolta kuka on kirioottanu mitä, sanonu mitä, ehrottanu mitä, meinannu mitä ja mitää tuloo viälä meinaamahankaan!

Voi hyväänen aika...jos siältä al---holista ny tuataaskin takaasin tänne kotomaahan äitejä yksin, pariittaan tai pelekkiä kakaroota, niin EI KAI sitä ny äänehen huurella! Uutisiskin paasatahan, ku ei saara vastauksia. Justihin niin. Aina pitääs itte olla!

Sellaaset sanat ku SALAASUUS, SALAANEN, SALAS PIRETTÄVÄ, LUATTAMUSELLINEN, TOP SIIKRET,  ... ne on viälä olemas. Ja niiton toteltava. Ainaki pitääs totella. Ei kai sitä ny joka asiasta voi kylille huurella!! Eikä heti lähettää vatsapiista viästiä iltäpäiväleherillen.

Aina pitääs olla itte. Toimittajanakin.