Löysin vanhan mallisia muavikippoja, käyttämättömiä, kirppikseltä. Meinasin antaa Pyryn kokkauksihin sen leikkimökkihin...mutta mumman on pakko ny olla itsekäs ja pitää nää itelläni. Jollakin kummalla tapaa ihastuin näihin, muatoon ja färiihin. Nää on kirkkahemman oranssiset ku mitä mun kamerani ei taaskaan hoksannu.Tää on sellaasta pimiää aikaa. Keskiviikkoyän autopalosta hualimati. Jopa muakin on alkanu ympäristön rumentuminen nyppiä. Päätin siirtyä syämähän oikeen, josko se tois virtaa lisää. Löysin kaupasta kananmunia, siis ei niitä tarvinnu kattella, nei mihinään piilos ollu. Mutta löysin uusia (?) "virike kananmunia" . Olis paree ollu ku nolis ollu virikekanan munia. Mutta kokeelen ny näitä kumminki.

Söin tähän asti vapaan kanan munia, mutta ne teki kummallisen levottomaksi. Itte ku täs ei silleen vapahana voi riakkua vaan jokaanen aamu on tykitetty täytehen menoja. Muutaki ku rahan. Täs alakaa pian olemahan niinku K Palanrerikin, aivan maas.

Joku jääkiakkopelaaja oli syättäny neliä avoimien ovien ottelus. Oliko tuas lausehes ny mitään järkiä?

Joku taas oli survonu kiakon sisään. Survonu? Mutta onhan se maali ny niin isoo, nottei ny survoa olis tarvinnu.

Aivan kamalaa...taas on ollu johonakin valakian kans leikkijöötä...Tee-mu Se-län-ne on kuulemma ollu johonakin pelisnään aivan liekeis!