Piti kirioottaa otsikko nuan, nottetta te luule mun osaavan puhua rumia. Toki ei tua lause olisi sen nätimmältä näyttäny, vaikka se olis tullu kiriootetuksi, notta urea sukas.

Meirän 1700-luvun markinat on ny ohitte ja pirettynä. Ja näyttää sitä mukaa olevan satehekkin loppu. Luulin, notta tänä aamuna olis satanu ja ukkoonen präiskänny, olisin saanu istahtaa nojatualihin tikkuneulehen kans. Mutta mitä kukkua. Pakko oli alakaa esittämähän viriiliä naisihimistä. Moon luvannu ittelleni, notta sitten saan kattella elokuvia urakalla, niin notta pua puutuu, kun sataa ja ei käy sisätyäkkään.

markkinat14%20001-normal.jpg

Joku markinapäivä satoo niin, notta piaksunikin tarvitti hermolepua.

markkinat14%20009-normal.jpg

Välillä paisto aurinko satehen jäläkihin lujaa ruriaten, notta kuvaajan musta pellavahames keräs kaikki sätehet ja se pelekäs, notta pua kapenoo ennen muuta kruppia. Markkinaviaras taas meni aurinkua piilohon ja karhas myyjän kuvaajaksi.

Napujen taistelut on sorittu ja markinat puriittu. Nyt pitääs kotona olla niin niinku paikkooäijä, tulis tavarat paikoollensa.

Pomppii niinku paikkooäijä. Luulis, notta paikkooäijän pitääs pysyä taiten tyänsä ääres, nottei neulalla tuu pistetyksi. Mutta mitä kukkua, paikkooäijä on vissihin aika kerkiäväänen ja liukas liikkehissään? Erilaanen ku mä.