Riittäis ku teevee ja akkaanleheret paasaas laihruttamisesta mutta mitä viälä! Nyt samaa paasaa taloyhtiön teollisuuspyykinpesukoneskin! Anna mun taas kaikki kestää ja kokia.

Meillon tooosi hyvä (ei saisi kehua, koska useenki ku mä kehun tai ihaalen jotakin, niin se kohore rikkoutuu taikka peräti palaa, ei väliä vaikka kohoret olis ulukomaillakin), niin meillon tooosi h.y.v.ä isoo teollisuuspesukones. Sinne mahtuu kerralla esimerkiksi Isoonkyröön 1700-luvun markinoolla käyttämäni 12 meeterin pöytäkankahakkin. Taikka esimerkiksi parisängyn isoot kaharenmaattavat täkkipussit (2kpl) ja isoo lakana, muutama pyyheliinakin, eikä kones eres huakaalekakkaan. Pesöö 60 min puhtahaksi ja valakopyykinkin tunnis! Sen konehen ikä on....osaa ny heti laskiakkaan mutta son kuulemma ostettu jotain 1976.

Tuntuu oikeen ny pahalta, ku kehuun. Toivottavasti sei kuullu.

Niin...ny mullon sellaanen ogelma, ku sen virtakytkin nostetahan ylähän, jos haluaa niinku konehen päällen, seinällä olevasta kytkimestä. Kytkimen tyä pääsöö kurkottamahan niin, notta tälläänen lyhytkätinen joutuu vähä ahtautumahan konehen ja seinän välihin. Eipäs siinoo ny isoosti ollu mitään kuriaa, sen kun oon menny sivuuttaan konehen ja seinän välihin, niin on saanu kytkimen ylös.

Pesen harvoon niin isoolla konehella pyykkiä, joskus alakukesäs olin pessy vimpaksi. Kävin äsköön viämäs ne markinapöytäliinat sinne pesuhun. Sujahrin...tai niin luulin sujahtavani konehen ja seinän välihin. Piti oikeen ängetä sinne välihin. Ei siinä mitään, se onnistu ihan hyvin mutta sitten takaasin änkeämises konehes onkin terävä reuna, se repii heleposti palakehenkiälen klettuhun, jos liian läheltä änköö. Nyt otti kikikkin kiinni, ei pelekkä klettu.

Notta. Tähän on tultu. Pitäköhöt konehensa. On mullakin normaali pesukones. Tai sitten piänennyshoitohon. Onneksi ei katkaasu.