Nonniin. Ny puhutahan jo Marsis olevasta mahrollisesta älyllisestä elämästäkin ja mullei oo ittellä viälä älypuhelintakaan. Moon koko aijan harava kertaa jälies.

ufot1500.jpg (kuvakaappaus älyttömästä netistä)

Yhyrysvaltaan avaruushallinto Na-san mukahan Marsis torella on elämää ja asia on kuulemma lähes varma. Na-sa on julkaassu asian tiimoolta uusia tutkimustuloksia, joiren mukahan on lähes varmaa, että Maahan puronneis Mars-meteoriiteis on jäläkiä mikropitason elosta. Johan ny.

Sähköpostia, tvitteriä, meseä, hästäkkiä, vatsappia tai muutakaan pushappia sinne on turha lähetellä, ne ku ei siirtele kellonviisariansa. Niillon siälä oma aikansa, jokkut valon nopeurekkin välis.

Niin. Mä luulen, notta mustakin olis tutkijaksi tähän uusimpahan kotkotuksehen, avaruuren älyllisen elämän kattelijaksi! Miälikuvitusta on liikaakin, älyvapaa oon, kaikkehen innostuva ja paliohon uskovakin. Kuvankäsittelyäkin osaan ja osaan puhua kakkaa. Nti Marplen vikaakin on, puhumattakaan ny Poirotin harmaista aivosoluusta, toki vain sillä eroavaisuurella notta Poirotilla harmaat aivosolunsa on älyä täynnä ja mullon aivosoluus harmaus siitä, ku valot on niistä sammutettu. En kyllä tykkää valakoosista tutkijantakiista mutta voishan mulla olla vaikka palloonen ja iloosen färinen.

Notta niinku. Son hyvä, ku on taaloja takataskus humpuukihin asti. Olisko niillekkin rahoolle jokin muu täysin käyttökelepoonen ja omilla aivoollakin tajuttava kohoret?