Son tosi ihanaa tää uus sähköösten reseptien aikakausi. (Resetti sanoos äitini.)

Kaikki reseptit alkaa olla sähkööses muaros. Ja ku meet apteekkihin, niin siälä non kaikki suhun liittyvät resetit. Joistakin on hakematta kokonaan maistiaaset ja joihnakin on viälä jonkun verran ottamattakin, niinku asiakas on saaman pualella. Ja sitten on aina se uusin resepti.

Kuinkas ollakkaan, mulla on poskiontelotulehrus ja näin isoos naamas ja poskiis se tuntuu ja vaikuttaakin aika ikävästi. Kävin antamas tilanneselevityksen lääkärille. Toki soli samaa miältä ku mäkin, notta kipiä son, ei se näyttele. Ja sain sähköösesti tropit.

Menin hakemahan niitä ja kiva apteekin neitokainen etsi koneheltaan sähköösen reseptihyllykköni ja kysyi:"Mitä laitetaan"?

Mä aivan pöllömystyyn. Mitä laitetahan?

Enhän mä heti hoksannu, notta kaikkihan mun resettini siälä oli rivis tai päälletysten. Se uusinkin. Normaalisti on menty paperireseptin kans ja sanottu notta otan nämä. Ja se on saatu mitä on tilattukin ja paperihin präntätty.

Mitä laitetahan?

Kokonaanen kuvakavalkaari lipui silimieni ohitte...pari sinistä maitua, 300 rammaa lauvantakia siivuuna...Sanoon hihittäen, että käviskö, jos sanon, että muutama gramma morffiinia?