kes%C3%A42014%20009-normal.jpg

Neulekaffilalaaset aikoo teherä hoivaosaston käytävälle jonkinlaasen tilataireteoksen! Heinäseipähistäkin jo puhuumma Arjan kans, nottei tehtääsi ihan tavallista peitettä seinälle nostettavaksi. Tehtääsiin sellaanen teos, jotta jokaasena kattelukertana kattoja näkis siinä aina erilaasen lapun ku näki eileen, näkis erilaasen tarinan.

138 kipalesta on jo kasas. Tästä se lähtöö ja valamistuu.


kes%C3%A42014%20011-normal.jpg

Yks ihanemmista paloosta on tämä! Emma, meirän nuarin neulekaffilalaanen, marraskuus 6 v., virkkas tätä palaansa ja kyseli, että miksi mulle tuatihin niin palio paloja, erilaasia paloja. Kerroon, mitä meinaamma niistä väsätä ja kysyyn, että kuule, Emma, antaasikko säkin tämän palasi sitten samaan teoksehen, kun saat sen valamihiksi!?

Emma virkkasi ja miätti. Katto sitten tiivihisti tyähönsä ja keskeytti tekemisensä ja sano..." En ole kyllä ollenkaan sellaista ajatellut, tästä tulee nukkekotiini matto." Sanoin kiireesti ymmärtäväni asian tärkeyren!

Meni hetkisen aikaa ja Emma tuli ja koputti selkääni:" Kuule, olen miettinyt tuolla. Sä annoit kerran mulle paperinuken ja kaikkea niitä muitakin juttuja. Nyt taitaa olla mun vuoroni auttaa sua, saat tämän palaseni siihen teokseesi!"


Kertakaikkiaan, multa meinasi itku päästä. Aivan ihana flikka, jolla on ajatuksia vaikka muille jaettavaksi, elämänvilosofiansa on se, että toista täytyy aina auttaa! Esimerkiksi Emman mukaan on erittäin tärkeää auttaa kalliolta putoavaa, sitä pitää aina auttaa!

Muistakaamme tämä!