Nyt se on siinä! Odotettu Kaisa Sorolan, Nettimarttan, eka dekkarinovellikokoelma ja jo osaksi luettukin...aloitin sivulta 103...omasta luvustani, Vilukissi -luvusta.

Siinä sitä...totuutta...fiktiota...kuinka vaan. Arvaakkaapa vaan, miten hauskaa oli aloittaa lukemaan itsestään juttua ja huomata, miten lähelle Nettimartta on päässyt virtuaalisesti tuntemaansa Vilukissia, mua ittiäni. Nauru multa pääsi, kun pellavamekon helmat alkoi paukkumahan. Nettimartta on lukenut hyvin juttuni, oppinut tuntemaan.


*RUUMIITA, ROMANTIIKKAA JA RIEMUKASTA MENOA*
 
Mitä olisi yksityisetsivä ilman koiraa? Kuin talo ilman kaivoa. Kuin hampaaton hai. Niinpä dekkari Jenny Cottonilla onkin apurina maanmainio mäyräkoira, Kepponen.
 
Kirja koostuu seitsemästä seikkailusta, joissa Jenny Cotton selvittää murhia ja ottaa kiinni konnia. Joukossa vilistää kissoja ja koiria eikä unohdeta puutarhanhoitoakaan. Kirja on jännittävä sekametelisoppa, joka kannattaa nauttia villasukat jalassa sohvalle käpertyneenä.
 
Tarkoitettu viihdyttämään ja tuottamaan iloa!
 
Kaisa Sorola, Nettimartta:" Tämän ensimmäisen novellikokoelman innoittajina ovat toimineet perheeni lisäksi monet blogiystäväni. Kiitos teille, että olette olemassa! Olen kirjoitellut pari vuotta dekkarinovelleja. Rakastan dekkareita, mutta en pidä väkivallasta enkä kannata sitä. Yhdistin näihin kirjoitelmiini harrastuksiani eli puutarhan ja koirat."
 
Sisällysluettelo:
Kepponen
Rymy
Myrsky
Tara
Mirkku
Myrsky-kissa

Vilukissi
 
Novellieni hahmoilla ei ole vastinetta oikeassa elämässä, myös tapahtumat ovat sepitettä. Nettimartta on tehnyt taiton ja kannen itse. Kansikuvassa on mäyräkoiransa Myrsky. Kirja on pehmeäkantinen ja siinä on 120 sivua. Kooltaan se on C5. Teksti on suurta ja helppolukuista.
 
TILAUKSET
Kirjaa voit tilata suoraan kirjakaupasta (ei ole hyllyssä, joten joudut vähän aikaa odottamaan).
Jenny Cotton ja Kepponen
Kirjailija Kaisa Sorola
ISBN: 978-952-286-515-1
Hinta 14,90 euroa.
Kustantaja: Books on Demand GmbH
 
Voit myös tilata kirjan suoraan Kaisalta maksamalla tilille:
FI38 5396 0220 1721 76
14, 90 euroa.
Kirjoita viestikenttään postitustietosi
Etunimi Sukunimi
Katuosoite
00000 Postitoimipaikka
Kaisa postittaa kirjan sinulle heti maksun saatuaan, omistuskirjoituksella varustettuna.

Kirjan voi tilata lisäksi Bod:in kirjaesittelystä.

Suosikaamme ja kannustakaamme blogikirjoittajien uusia aluevaltauksia; oman kirjan kirjoittamista!

Kaisa Sorola on jo aikaisemmin palkittu novelleistaan. Ja nyt tätä Nettimarttan omaa kirjaa on helppo suositella, ei pelkästään sen takia, että seikkailen yhtenä hahmoista mukana kansien välissä. En tiedä, mitä piti tehdä tai miten olla (vain vissihin olla oma ittensä), että sinne pääsin mutta siellä sitä nyt ollaan. Mukana tekemässä historiaa.

Kiitos ja onnea Kaisa, Nettimartta. Sä teit sen! Lupasit 5kymmentä täyttäessäsi, että joka vuosi jokin haaste pitää selättää ja niin nyt näyttää käyvänkin. Insinööriopintosi ovat vielä hiukan kesken mutta siinä nekin valmistuvat kaikkien muiden haasteiden mukana ja lisäksi.

Yritän olla nyt siististi ja taiten...Kaisa uhkasi, että musta sais aikaaseksi kokonaasen oman novellisariankin. Höh