Nyt on toinenkin iloinen ylläri perillä Pohjanmaalla! Nettimartan novelli yhtenä 12:sta muusta novellista on nyt pehmeiden kirjankansien välissä. Uunituoreen kirjan nimi on Alue 2011, kustantaja Karisto, ISBN 978-951-53-3368-1.

Takakannen tekstissä lukee "Kaksitoista kertomusta, näkemystä, elämystä, ehdotusta risteykseksi – niistä on tämä antologia tehty.” Kirjallisuuden läänintaiteilija Päivi Haanpään tiivistelmä Nettimartan novellista:

”Novelli Kyllönen on dekkarihengessä kirjoitettu teksti, jossa on mainiota huumoria. Lisäksi vinkeä yhdistelmä kovaa kuorta ja pehmoista romantiikkaa.”

Tuntuu mukavalta saada blogiystävän kirjoittama novelli kansissa! Nettimartta kirjoittaa hyvin. Vaikka dekkareista sanottiin eilen jossain ruåtsalaisessa tv-ohjelmassa, että ”dekkari on sivistynyt tapa purkaa aggressioita”, niin en kyllä usko, että Nettimartta mitään piileviä kaunoja tai hampaankoloaan tyhjäsi tässä
novellissaan.

Novelli on erittäin hyvin ja sujuvasti, hyvällä suomenkielellä kirjoitettu, jätti lukijallekin ilon oivaltaa! Kiitos Kyllöselle, kun pelasti huomaamattaan paljon, aiheuttamatta kenellekään pahaa mieltä tai   omaatuntoa ja kuitenkin kiusankappaleesta päästiin hyvin eroon…

Isot Onnittelut Nettimartalle! Isosta kirjoittajamäärästä vain 12 novellia/kirjoittajaa pääsi kansien sisälle!