Vilukissin urheelu-uutishuanehelta sarasosasekunttiuutiset!

Mua aivan kylymäs, ku joku naispualinen laskija (ei mihinään konttoris vaan Sotsis, mäjes) oli peräti jääny yhyres vaihees laskussaan 17 sarasosasekunttia kilipaalua johtavasta laskijasta ja lopputulemaksi hävis jopa pualisekunttia.

Mihinä molisinkaan, jos munkin jalakani ja varsinki pääni tottelis tuallaasiaki aikoja. On se, olla reippahasti huanompi, jos häviää peräti pualisekunttia. Minä en oo viälä mihinään, jos puhutahan pualesta sekunnista. Korkeentaan kääntyny.

Urheeluselostaja sano yhtä ulokomaalaasta naislaskijaa (samaases mäjes) härkiksi laskijaksi. Mullakin on ollu joskus jääkaapis härski tyyppi. Lihaa. Joulun jäläkihin kalaakin. Hyvä, että löyty kuitenkin.

Annoon poijille aurinkoklasini. Minen joura aina jokaasta luukkua aukaasta. Sen verran mulla on vähä 17 sarasosasekuntteja käytös. Eliaksella on punareunaaset ruurut viälä yksien klasien päällä, joilla olis nähäny mailmaa kirkkahasti. Mumma olis voinu kyllä kattella mailmaa vaalianpunaastenkin klasien läpi. Mutta johan sitä ny on tullukkin tehtyä tähän ikähän mennes. Nämä klasit jo vähä kinnaskin. Kutistunu piirongin looras.

syntt%C3%A4reit%C3%A4%202v%20040-normal.