Aina välillä on näitä päiviä ja hetkiä, kun ei mikään oikeen skulaa tai skulaa niin viimmeesen päälle, nottei niinkään tarttisi.

Aloin koehuavuttamahan kännykkäpussukoota, ku joku valopää niitä kyseli. Koskaan en oo tehny, mutta ajattelin ny niirenki onnistuvan, jos sen monituuset kerrat oon vanutellu konees pontsoja, huivia ja kaluumenlämmittimiä. Mutta liika ittetunto ja rossoo pakkaa kostaatua. Ensin unohrin laittaa nämä huavutettavaksi koneesehen, vasta linkouksen aikana tajusin, että huavutettavat nojaali mun silimäklasikoteloani tietsikan vieres. Sitten mä laitoon ne koneesehen ja UNOHRIN ne sinne.

ei näistä ny silleen priimaa pitänykkään tulla, olis ny tullu eres hyviä. Kaks eri lankaa ja kaks eri tulosta!

tua piänempiki on niinku selekähänsä saanu ruipelo. Rimpula oikeen.
Eikä siinä mitään, mutta tuasta isoommasta, josta olis voinu fräkätä vaikka jonkunlaasen ja vähä vaikka koristella, niin siitäki unohtu hihina! Minen alkaa mitään hihinaa laittamahan jäläkikätehen. Sitä paitti, minen ollu mitään hihinaa muistanu tehräkkään. En ainakaa harmaata.

hihinaa teen tuallaasilla, ei oo joutuusta ei, mutta mihkäs täs ny kiirus oliskaan. Rehupiikleski laulaa mopolaulus, notta saa vaikka metään jäläkihin pirättää.

Löysin ihanan Opuntia Ceramicin Kukkapisteestä täältä, Kristalta! "Ficus Indica", siinä lukoo, notta water every 20 - 30 days, passaa mulle hyvin. Mullon kyllä joka torstaki päivä kukkien kastelupäivä. Pikkusiskooni meinas saara kerraasti hepulin ja varmahan saikin jonkinlaasen ressin, ku sanoon sille antaesnani yhyren anopin hammas -kasvin, notta son tottunu saamahan vettä joka torstaki. Pikkusiskooni sano, notta aina tuntu olevan perjantaki, ja kukan kastelupäivä oli unohrettu ja ohitettu ja seuraavahan torstakihin oli taas matkaa. Mullon ny sellaanen tunne, notta se kukka kuali? Soli aika hyvälle oppinu.

Poikkeus vahavistaa
aina säännön, eikös se oo niin? Moon ny taas vahvistanu tämän säännön, mikä täälä Pohojammaalla vallittoo: Hyvää yritetähän mutta priimaa pakkaa tulemahan.