Mun ei trenkääsi yhtään tv-ohojelmaa arvostella, ettei kukaan vaan arvostele mun poliisisarioja. Mutta...

Paistoon eileen lättyjä ja kattoon samalla tv:tä...Voi jos äitini olis nähnyt kauniit ja rohkiat torstaisen sarjan. Olis ollu kyllä kiva kuulla, mitä se olis sanonu. Se oli niin tuahruksis joskus mennä vuasina, ku Ritgen isä...se Eerikki alkas vehtaamahan poikansa (poikiensa?) ex-vaimon Prooken kans ja välillä vehtas kait poikansa (poikiensa?) ex-vaimon anoppienkin kans.

Ny se alakaa kait vehtaamahan Teilorin eli Docin kans. Ainakin ne, Teilori ja Eerikki, pussas ja sehän on ollu tuas sarias aina se pahan alaku ja juuri. Suuree paha ja tapahtuma ku mikään muu ... vehtaaminen.

Toki vois sanua, notta son sellaanen ohojelma, jotta jos saamahan ruvetahan, niin kaverille kans. Tasa-arvoosta kaikinpualin.


IMG_0585-normal.jpg

IMG_0586-normal.jpg

Täs on mun yks pellavahameheni, se roikkuu ny just henkarilla, pitääs näyttää sille silitysrautaa. Eikös ookkin komiat taskut! Tämän teki Peikkomuorinpuorista itte Peikkomuari. Taskuuhin mahtuu palio tavaroota, minen ku en oo mikään käsilaukkuihiminen. Poikaahan musta kyllä ainoottihinkin. Toki poijillakin on käsilaukkuja. Hmm?

Voi, jos olis koko oman aikuusiän ajan vatvonu samoja asioota (lue: toisten asioota) eestaas, ku ne teköö. Saas nähärä, jourun varmahan kattomahan seuraavaki kauniiren ja rohkiooren osan, enhän mä muuten tiärä, kuka mitäkin ja ketä.