Otakko tahinia vaiko marbuhaa? Otakko halloumia vaiko merguessia taikka mezeä taikka falamelia?
Joo, otan ,,, tai jätänki tällä kertaa ihan niinku ottamati. Ennen vanhaan minen voinu syärä mitään ruakaa, jolla oli viälä lautasellakin silimät, niinku esimerkiksi vaikka muikkuja. Nykyään en syä, jossen tunne ruakaa oikialta nimeltä. Mitää tuallaasia falameliä alkaa syämähän. Flanelliltä kuulostaakin.

En isoosti seuraa koripallua mutta vähä on alakanu vaivata, ku Markkanen keräs pisteetä koripallos. Mitä se niillä teköö? Miten se voi ehtiä keräämähän ottelus mitään pistehiä? Kerätähänkö niitä samoon niinku jokkut kerää Pokemonia luannosta. Minen oo kyllä yhtäkään Pokemonia nähäny kauppareissullanikaan mihinään puskas. Sanoovat, notta meirän kunnantaloon pihaskin olis ja täs mun asuntoni rapus...jaa-a, se menöö sitte aina piilohon, kun minoon kulukehella.

Sitten Markkasella oli ollu levypalloja!? Levypallo? Ei ollu levypalloja meillä potkittavana, ku oltihin kakaroota tai pelattihin mustaa miästä. Toki ollu mustaakaan miästä silloon mihinään. Luulis notta olis vaikiaa heitellä levypallua, eihän se maharu siihen koripallokorihinkaan.

Tuasta ruuasta viälä...jokkut on alakanu leksaamaan taikka fleksaamaan ja vaihtanu punaasta lihaa poikes. Mitä ne silloon oikeen on teheny?