Mulloli täs erellisviikolla ankaranpualoonen mahatauti. Kylymä hiki oli koko krupis, syrän hakkas kurkus asti ja vieraalut pytyllä muuttu oikeen tontin varaamiseksi.

Mua pakkas välillä naurattamahahankin oma kauhuni, jos kualenkin. Ei se, notta kualisin, vaan se, jos kualisin enkä oo keriinny valamistautua! Hahhhahh...Monikohan esimerksiksi kolarihin joutuva on aamulla miättiny, notta pesimpäs pyykit ja pyyhiin pölyt, jos tulookin kolari ja joutuu pitkiksi aijooksi lasareettihin, niin ei trenkää hävetä siivoja.

Mulla meni kaikki niin överiksi, notta ku tunnuun jääväni pytylle pitämähän saretta kauvaksikin aikaa, niin pesin viäres olevan suihkuseinämän kiinnityskohtaa vanhalla hammasharialla. Oli niin pölyynen ja siäntiän oloonen. Välillä keräsin pyykit pyykkikorista pussihin, notta jos pystyn niin viän alakerran pesukoneehin. Harmitti lavuaaris (keittiön) olevat likaaset astiakki, enkö ny niitä hoksannu illalla laittaa pesukoneehin ja tyhyjätä puhtahat poikes. Tiätääskö jäläkehenijäävät, notta siinä jätskirasias on piojätettä eikä mun huamisen sapuskani, notta ne tulis laittaa piopussihin.

Tukkakin olis pitäny pestä, oli niin "outiheiskasena", ettei tosikaan. Mutten jaksanu sitä teherä kello 3 aamuyästä. Miätiin, notta jos ei syrän tokeennukkaan, niin jaksaasinko vaihtaa yäpaitani pyhääsemmäksi vai pitääskö oikeen jaksaa pukia päiväkletut päällen ja mennä orottamahan ampulanssia alarappuhun. (Solis ny ainaki ollu vihoviimmeenen temppu teherä, siälä oo eres pyttyä. Ampulanssipoijat olis taatusti torennu, notta jos tähän asti jaksoot tulla, niin mee takaasinkin kotias, ei oo lähärön aika.)

Välillä ku helepotti, niin pesin lavuaarin kylypyhuanehes ja pyyhiin kaikki pinnatkin. Suihkukaapin pesu piti jättää. Siihen ei jaksu riittäny.

Notta niinku oltaas oltu melekeen valamihina, jos aika olis ollu. ?