Riippumaton ja riipumatoon ajattelija täälä. Jotenkin on ajatukset sellaases olotilas, ku on kauvan säilytykses ollehien housujen kumminauhat. Perstonnehet. Silloon ei voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu. Tarittu.

Verpi tarita. Kuinka se kääntyylöökään murtehes? Mitä sulle siälä tarittihin? Mä taritten, sä tarittet, se tarittoo, me tarittemme, te tarittetta, ne tarittoo. Tulihan se siältä.

Sen verran urheelusta, nottei musta oo kukaan tarinnu 100 tuhatta eurua. Yks pelaaja ostettihin Tottenhamista Rialmadririhin sillä hinnalla. Se raha taitaa mennä pelaajaseuralle mutta kyllä ne ittekin saa isoot rahat pallonpotkimisesta. Mikään neulekaffila ei taritte musta mitään, voisinhan mä mennä tikkuamahan vaikka naapurikylähän joku ilta, niiren neulekaffilahan. Niillei kyllä oo neulekaffilaa.

Ripsifäriskin olis nykyään saatavilla sellaasta koostumusta, notta ripsistä tulis intensiiviset. Kamalaa, jos ripset olis aktiivisemmat ku omistajansa. Paree ny sitten vaan taas pysyä entisellään, perstonnehena.