Turuun telekka sai luksuslaivatilauksen ja ny se taitaapi olla kiinni rahasta, meinaan uuren paatin tekeminen. Pitääs saara valtiolta 5kymmentä milioonaa eurua. Joku ehti olla jo sitä miältä, nottei se olisi isoo panostus valtiolta. Eipä kai niin. Rahaahan se vaan on.

Niin...kuinka sen ny sanoos. Kuinka nuan voi olla, notta aina ku tuloo uus laivatilaus, niin se muuttuu siinä paikas jonkun muun kuin telakan omistajan ongelmaksi. Miksei sitä pääomalainaa pyyretä nätisti telekan korealaasomistajalta? Eikö mikkään voitot jää koskaan mihinkään tilille, nottei heti uuren tilauksen tulles oltaasi puuttehes rahasta?

Mitä ihimettä mä näitä murehrin, kun en kunnolla prosenttilaskuakaan osaa. Mutta vissi totuushan on aina se, notta me se valtio ollahan, tavalla taikka toisella. Mun kukkaro alakaa enemmänkin hohuuttamahan, jos ny Reikan maan jäläkihin tarvitahan rahaa uutehen laivahankin. Mullei oo vanhaakaan laivaa ja mahtuu Mattikin kukkarohon.

Ens tilistä sitten 50 milliä telekan korealaasomistajalle, notta saavat venetilauksensa. Ostaaskohan se multa huivia ja pontsoja? Harrastettaisiin vaikka vaihrantataloutta.

Maakotka oli ammuttu supikoirana. Toivottavasti soli ollu mettästäjän kans maas, nottei tarvitte ajatella, notta taivahalla liiteleviä luultaas supikoiriksi. Olikos siälä taivahalla jokin koiran tähtikuviokin? Toki kotkat liitelöö niin korkialla, nottei heti tieräkkään onko ne siivekkähiä vaiko ketunkaltaasia elukoota.


Suami on kuulemma vaipunu taantumahan. Kansantuate on kutistunu! Mullakin on moni kansantuate ja klettu kutistunu kaapis!