No, täälä mä, yks kurja. Minen toimittele ny mitään kipiästä poloven sivustasta, jäntehistä enkä kyynärsauvoostani, joita en käytä, vaan ennemmin pilaan sen oletetutusti tervehenki jalaan. Urheelisin palio, vaan ei kestä hennot kintut.

Ostin kynsiviilan. Ny ku olis isoosti aikaa teherä sen kans lähentymistä, niin minen tajua, miksi siitäkin on tehty niin ajattelua vaativa. Siinä lukoo neliäs eri hinkkooskohoras; Step 1: even out, pihalleko mun tuloo sen kans ekaksi mennä? Step 2: smooth nail...kynsi-smuuttiako? Yäk.

Step 3: Buff nail...puhallettu kynsi? Siis varaastettuko? Step 4: Shine nail...kyllä täs ny loistaa muukin ku yks kynsi. Pinna. Ei järki. Miksen ostanu niitä vanhanaikaasia viiloja, joita olis ollu pussis ainakin 5 kipalesta. Mutta ku ne ottaa hinkates niin hampahisihin.

Ny on kuulemma johonakin koulus jo niin, nottei oo palio kuinkaan. Ei oo kirjoja! Oppilahille annetahan ... mistä mä tiärän, mikä niiren nimi on, no aiporit, ipärit tai jotain. Kiriat on siältä lujettavis. Niin justihin, mun tekis ny miäli sanua rumasti. Miten ne kakarat oppii kirioottamahan oikeen ja miten käy esimerkiksi sen muistin, joka jollekin on tosi hyvää, elikkä se, notta kirioottaen asiat jää/menöö miälehen. Tästä kiriattomuuresta ja konehien annosta piänille ihimisenaluulle voisin kirioottaa romaanin! Niin pistää vihakseni.


Piti tämäkin aika nähärä ja kokia, notta saan sanottua, notta kyllä ennen asiat olikin hyvin. Ja ehtoja silloonki osattihin kakaroolle antaa.

Joku oli halunnu henkilökohtaasta apua tyänhakuhun, niin sen oli käsketty mennä nettihin. Ootta varmahan havaannu, ku melekeen joka ohojelmas sanotahan, notta lisätiatoja verkkosivuulta. Keskustelut jatkuu verkkosivuulla ohojelmien jäläkihin. Mainoksis käsketähän lukia netistä lisää.

Koskahan kaupas sanotahan, notta tämän kletun hinnan löyrät vain verkkosivuulta! Perunooren ja sukkahousujen hinnat verkosta. Tekis miäli viärä isoo kalaverkko johonkin tiänmutkahan ja kiinnittää siihen pyykkipoijilla asioosta lisätiatoja. Sais jokaanen käyrä sitten joutessaan lukemas. Verkosta.